Beckhams vilde plan: Reklamesøjle i verdensrummet

Fodbold-ikonet David Beckham skulle sendes i rummet for at lokke pengestærke virksomheder og mægtige diktatorer til at købe reklameplads

David Beckhams planer om at rejse i rummet som en levende reklamesøjle er endnu ikke blevet ført ud i livet. Foto: AP/Jordan Strauss
David Beckhams planer om at rejse i rummet som en levende reklamesøjle er endnu ikke blevet ført ud i livet. Foto: AP/Jordan Strauss

Der er dem, der har mange penge, og der er dem, der vil gå langt for at tjene mange penge.

Og så er der dem, der placerer sig i begge kategorier.

Som nu David Beckham.

Den tidligere topspiller er stadig et stort navn, og han skovler penge ind på at sælge sig selv som reklamesøjle for en række produkter.

Men han har også egne planer i støbeskeen. Det er netop blevet afsløret af Football Leaks, der kan berette, at Beckhams pr-virksomhed, Doyen Sports, har tænkt ud af boksen.

I 2013 blev det nemlig foreslået, at David Beckham skulle sendes op til den internationale rumstation. Hvorfor? Jo, så store virksomheder kunne købe reklameplads på diverse rumdragter og på selve raketten.

De fleste kunne være med, da en reklame skulle koste fra 3,6 millioner kroner og helt op til 85 millioner kroner.

Ifølge Football Leaks blev virksomheder som Google, Yahoo og Facebook kontaktet - og tv-rettighederne blev forsøgt solgt til Sky og al-Jazeera.

Helt kontroversielt ville Doyen Sports også kontakte en række diktatorer rundt om i verden - formentlig fordi de har let adgang og stor kontrol over mange midler.

Det drejede sig blandt andre om Aserbajdsjans præsident, Ilham Aliyev, om Kasakhstans præsident, Nursultan Nazarbayev og om Gabons præsident, Ali Bongo Ondimba.

Planerne blev af Doyen Sports beskrevet som realistiske, men det har knebet lidt med eksekveringen. I hvert fald har David Beckham så vidt vides endnu ikke været i rummet.

Se også: Beckham afslører hemmeligheden bag ægteskabet

Se også: Beckham hyldes som helt: Hjalp dame, der faldt om

Se også: Kevin-bøddel og Beckham i ophedet konfrontation på paradis-ø

Se også: H&M skrotter Beckham og hyrer The Weeknd

5 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere