Bendtners mystiske kontrakt-billede leder op til spekulation

Nicklas Bendtner har på sin instagram-profil lagt et et billede op, hvor det ser ud som om, at han - ledsaget af agenten Ivan Marko Benes - underskriver en kontrakt

Få højdepunkterne i Bendtners karriere her

Siden bruddet med Wolfsburg i slutningen af april har Nicklas Bendtner været på jagt efter en ny klub.

Foruden et kort visit i FC København, hvor formen blev holdt ved lige frem mod afslutningen på sæsonen, har den søgen endnu ikke givet afkast, men det fornemmes at, der arbejdes i kulissen.

I hvert fald er det svært ikke at lede tankerne hen på ting som ny kontrakt og ny klub, når angriberens seneste billede på instagram nærstuderes.

Her ses Bendtner sammen med sin agent Ivan Marko Benes, mens den 28-årige landsholdsspiller er i færd med at sætte kuglepen mod papir. Det sker efter den klassiske opstilling, som normalt finder sted, når en ny aftale signeres.

Fotografiet stammer fra et Thompson Hotel i SoHo-kvarteret i New York. Her har Bendtner haft mulighed for at bruge tiden, som følge af at han ikke blev udtaget til landsholdets tur til Japan, hvor Åge Hareides udvalgte i øjeblikket deltager i Kirin Cup.

Der er dog ikke tale om et nærtstående skifte til den amerikanske MLS for Bendtners vedkommende, da transfervinduet på disse kanter smækkede i 10. maj i år.

Det faktum er blot med til at understrege, at billedet på det sociale medie meget vel kan tage afsæt i enten spin, forsøg på sjov - eller begge dele fra angriberens side.

Populariteten er dog dog ingen tvivl om, da flere end 3000 mennesker allerede har tilkendegivet, at de 'synes godt om' opslaget, der blev lagt op tidlig mandag morgen dansk tid.

Nicklas Bendtner har på rygteplan blandt andet været meldt på vej til Hull City, hvor den tidligere Manchester United-stjerne Steve Bruce er manager.

Han har før arbejdet sammen med angriberen i både Birmingham og Sunderland - og haft succes med projektet - hvorfor der synes at være ræson i et nyt bånd mellem de to.

Også set i lyset af, at Hull netop er rykket op i Premier League og derfor både har sikret sig en enorm økonomisk indsprøjtning såvel som en 'sportslig gulerod' i henhold til at være interessant for spillere med høje ambiitioner.

Ekstra Bladet forsøgt at fange Bendtners agent Ivan Marco Benes for en kommentar.

Jannik Vestergaard (siddende) vil gerne have skiftet til Gladbach hurtigt på plads, så han kan være med i forberedelserne til den kommende sæson i den nye klub. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Hektisk transfer-sommer: Disse danskere kan stå foran klubskifte

Nicklas Bendtner har efter bruddet med Wolfsburg trænet med i FC København. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner har efter bruddet med Wolfsburg trænet med i FC København. (Foto: Lars Poulsen)
 

78 kommentarer
Vis kommentarer