Blatter med chok-besked: Lodtrækninger var fixet

Den tidligere FIFA-boss, der er under flere anklager for korruption, hævder nu, at han har været vidne til, at flere UEFA-lodtrækninger er blev arrangeret

UEFA har snydt med flere lodtrækninger. Det hævder Sepp Blatter. (Foto: AP)
UEFA har snydt med flere lodtrækninger. Det hævder Sepp Blatter. (Foto: AP)

Mange fans har fra tid til anden joket om, at deres rivalhold har lodtrækningsheld - og måske endda har fået hjælp til at få fixet deres kampe, så de kan få en nemmere modstander i en turnering.

Senest har FC Barcelona ærgret sig gevaldigt over Real Madrids held i sidste sæsons Champions League, hvor Cristiano Ronaldo og co. blandt andet mødte svagere hold som Wolfsburg og AS Roma i knock out-fasen.

Men - de færreste har vel reelt været overbevist om, at der på noget tidspunkt har fundet snyd til stede. For hvorfor ville UEFA og FIFA være interesserede i det - og hvordan kunne det overhovedet lade sig gøre?

Det viser sig nu, at der faktisk er sandhed i de drillerier. Altså hvis du tror på den fyrede og korrupte Sepp Batter.

Den tidligere FIFA-præsident kommer med noget af en opsigtsvækkende udtalelse i den argentinske avis La Nacion, hvor han hævder, at der har fundet snyd til stede ved flere UEFA-lodtrækninger.

- Jeg tog aldrig lodtræknings-kuglerne selv, men det er muligt at snyde ved at varme og køle dem. Det er teknisk muligt. Det eksisterer ikke i FIFA, men jeg har været vidne til det flere gange i Europa. Ja, det kan sagtens lade sig gøre, udtaler han til avisen og forklarer nærmere:

- Man putter kuglerne i køleskabet. Så det er faktisk ret enkelt. Nogle kugler er kolde - andre vame. Når du rører ved dem, ved du, at der er en forskel, udtaler han.

Blatter nævner ikke, i hvilken sammenhæng og turnering, snyderiet er sket.

Det skal dog nævnes, at den korrupte schweizer ikke ligefrem er den mest troværdige person i verden lige nu, så de opsigtsvækkende citater skal nok tages med et gran salt.

Han brugte desuden også interviewet til at fastholde sin uskyld i den store FIFA-skandale.

En halv milliard var passende udbetaling til Blatter og hans to venner (Foto: AP) Intl. fodbold Blatters advokat: Halv milliard var retfærdig

Sport Meldt til politiet: Blatter og hans lakajer scorede halv milliard

109 kommentarer
Vis kommentarer