Blatters datter: Far er udsat for konspiration

Sepp Blatters datter tager nu sin far i forsvar i et interview med BBC, hvor hun peger på mørke kræfter, der vil stoppe hendes far.

Hør FIFA-bossens første interview efter sit genvalg.

FIFA er i øjeblikket ramt af en voldsom krise, og selvom præsident Sepp Blatter fredag blev genvalgt som præsident, så hænger der stadig en duft af skandale omkring ham. Det kommer efter 14 af meget højtplacerede personer i FIFA tidligere på ugen blev anholdt.

Nu er Blatters datter Corinne Blatter også kommet på banen, hvor hun tager sin far i forsvar. Det gør hun overfor BBC. Her blev hun blandt andet stillet et spørgsmål, der lød, om hun troede, at Sepp Blatter var udsat for en konspiration.

Se også: Sydafrika om FIFA-skandale: Ja, vi gav 10 mio dollar

- Jeg vil ikke sige, at hverken briterne eller amerikanerne gør det, men der er nogle folk i kulissen, der gør noget. Helt sikkert. Jeg ved ikke om, du kan kalde dem for mørke kræfter, men de prøvede virkelig hårdt i september og oktober, siger Corinne Blatter.

Her bliver FIFA-toppen anholdt:

Hun kunne heller ikke dy sig for at komme med stikpiller til UEFA, som særligt har ville have Blatter til at gå af.

Se også: Beckenbauer undersøges i FIFA-skandale

- Hvordan kan de som den 'stærkeste organisation' ikke komme med en modkandidat selv, spørger hun.

Derudover sagde hun også følgende:

- Der er ingen, der er fejlfri, men han (Sepp Blatter - red.) er ikke en, der rager penge til sig, lyder det fra datteren.

Se også: Blatter om gigantbestikkelse: Jeg har ikke 10 millioner dollars

Det hele kommer i kølvandet på, at man i Sydafrika nu har indrømmet, at der har været overført penge til CONCACAF, der er organisation for Nord- og Mellemamerika. De nægter dog, at det har noget med bestikkelse til valget om, hvem der skulle have VM i 2010, som Sydafrika fik.

Se også: Alternativ til VM: Europa vil invitere til udvidet EM

  Se også: England bakker op om VM-boykot

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere