Brøndby-legende tilbudt job i europæisk storklub

Den tyrkiske træner Fatih Terim fortæller til den tyrkiske klubs hjemmeside, at den Johan Elmander kommer til Tyrkiet på lørdag

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Det er ikke mange dage siden, at den tidligere Brøndby-angriber lagde støvlerne på hylden, og han ser ikke ud til at skulle vente længe på at få noget andet at lave.

Således har det tidligere været fremme, at den tyrkiske klub, Galatasaray, var interesserede i at tilknytte Johan Elmander som assisterende træner, og nu bekræfter klubbens manager, Fatih Terim, interessen. 

Den tidligere angriber forventes, at blive en del af Fatih Terims nye trænerteam, og den 36-årige svensker skal stå i spidsen for klubbens angribere og et af klubbens ungdomshold.

- Elmander kommer formentlig på lørdag, og så skal vi snakke sammen. Jeg så gerne, at Necati Ates og Elmander står for at træne vores angriber en gang om ugen, siger Fatih Terim til klubbens hjemmeside.

Selv har Johan Elmander været stille om den tyrkiske forbindelse, men for få dage siden kom beskeden om, at han stoppede i sin svenske klub Örgryte med følgende begrundelse.

– Jeg har en spillestil, som, frem for alt, handler om at give et hundrede procent og kæmpe, alt hvad jeg kan. Det er jeg begyndt at gå på kompromis med, og derfor er det på tide at takke af. Jeg vil ikke stå i vejen for de yngre angribere.

Johan Elmander har tidligere spillet i Galatasaray i perioden 2011-15, inden turen gik 'hjem' til Brøndby igen.

Brøndby-ikons nedtur: Har mistet millioner