Annonce:
Annonce:

Brutal anklage: Fodboldspiller angreb os med barberkniv

Flere spillere måtte på hospitalet efter sammenstød i landets tredje bedste række

Mener du, at der er noget om snakken? Se episoderne her. Video: SNTV
Annonce:
Følg Fodbold

De vidste, at der måtte være noget under opsejling.

Stemningen mellem de to fodboldklubber Sakaryaspor og Amed SK var inden weekendens opgør i Tyrkiets tredje bedste række højspændt.

Kampen, der blev spillet hos sidstnævnte i byen Diyarbakir nær grænsen til Syrien og Irak, nåede da heller ikke at komme i gang, før dommeren allerede havde bortvist to spillere. Og balladen fortsatte inde i selve kampen, hvor spilleren Mansur Çalar ifølge anklagerne angreb flere modstandere med et barberblad.

Flere spillere hos Sakaryaspor måtte på hospitalet og behandles for sår og skrammer, der ifølge dem skulle stamme fra overfald med føromtalte våben.

Det skriver BBC.

Ifølge Sakaryaspor blev spillerne angrebet allerede inden kampstart, da de inspicerede banen – og under opvarmningen. Det førte til sammenstød – og de to røde kort.

Annonce:

Sår stammede fra skarpt objekt
- Efter kampen tog flere af vores spillere på hospitalet, og det blev påvist, at deres sår stammede fra et overfald med et skarpt objekt, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Sakaryaspor meldte det til politiet, der nu er gået i gang med en efterforskning af sagen.

Amed SK afviser dog blankt beskyldningerne.

- Anklagen reflekterer slet ikke virkeligheden, den går blot efter at skade vores klub, replicerer man på de sociale medier.

Sakaryaspor-spilleren Ferhat Yazgan offentliggjorde efter kampen billeder af sin hals og nakke, der havde sår og skrammer, og som han skrev stammede fra overfaldet.

Der er ingen tvivl om, at Yazgan er blevet udsat for et eller andet. Men om det er en barberkniv, en gal kat eller nogle skarpe negle fra en ekskæreste er straks sværere at se.

Ifølge Amed SK havde den anklagede spiller ingen skarpe objekter på sig – og at det ville være umuligt for ham at rende rundt med.

Annonce:

Forholdet bunder i tyrkisk politik
Den lokale tv-station, der var først med historien – også inden spillere og klubber begyndte at råbe og skrige af hinanden – er nu af Amed anklaget for med vilje at placere kanalens logo et bestemt sted på skærmen, så det er svært at se, om spilleren bærer et barberblad…!

Forholdet mellem de to klubber er anspændt grundet deres geografiske placering og hjembyernes forhold til intern tyrkisk politik.

I det omvendte opgør, der blev spillet på Sakaryaspors hjemmebane i byen Adapazari, der ligger oppe i det nordlige Tyrkiet tæt på Istanbul, gjaldede nationalistiske sange, der hyldede det tyrkiske militær, gennem højttalerne.

Det kunne kun ses som en provokation mod Amed SK, der tilhører det kurdisk dominerede område i det sydøstlige Tyrkiet.

På tidspunktet, hvor kampen blev spillet, var det tyrkiske militær i gang med operationer i det nordlige Syrien mod kurdiske oprørsgrupper.

Det er to år siden, militæret gik ind i Diyarbakir og gennemtvang et udgangsforbud og gennemførte operationer mod det kurdiske arbejderparti PKK’s militante gruppe, der af Tyrkiets regering, EU og USA er stemplet som en terrororganisation.

Annonce:

Som sådan ikke overraskende, at fansene på stadion i Adapazari sang og hyldede militæret. Byen og området er kendt for sin store støtte til landets præsident Erdogan og militæret.

Kampen blev dog gennemført og endte 1-1, hvilket hjemmeholdet Sakaryaspor må være mest tilfreds med. De ligger aktuelt nummer tre med gode muligheder for at nappe både første- og andenpladsen og dermed oprykning til næstbedste række.

Med ti runder igen synes løbet kørt for Amed, der på ottendepladsen har hele 12 point op til femtepladsen, der giver adgang til kvalifikationskampe til oprykning.

Agent raser efter ny ballade: - De skulle skamme sig

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: