Danmarks dyreste i kæmpe brøler

Joachim Andersen fik sin første start som Lyon-spiller, men fik sendt bolden i eget net på spektakulær vis

Først kom ærgrelsen for den dyre dansker. Foto: Denis Balibouse/Reuters(Ritzau Scanpix
Først kom ærgrelsen for den dyre dansker. Foto: Denis Balibouse/Reuters(Ritzau Scanpix

2. division i fodbold begynder denne weekend. Husk at du med et login til Ekstra Bladet + kan se alle de kampe, du skulle have lyst til. Køb dig adgang lige her

Det danske rekordkøb Joachim Andersen kunne kun smile skævt, da det gik galt i testkampen mod Liverpool.

Det var der to grunde til: Kampens resultat er reelt ligegyldigt, når der kun er tale om opvarmning til sæsonen, og selvmålet var så absurd, at der nærmest ikke var andet at gøre.

Et indlæg fra højre side sejlede indover efter cirka 20 minutters spil, og forsvarsmakkeren Jason Denayer, nåede lige nøjagtig ikke op til bolden med sit ellers store hår, og derfor var danskeren prisgivet bagved.

Liverpool kom på 2-1 med danskeren som målscorer, men udover den svipser havde den 23-årige forsvarer flere gode aktioner i opgøret mod Champions League-vinderne på Stade de Genève i Schweiz.

Andersen skiftede i begyndelsen af juli Sampdoria ud med Lyon, og med en overgangssum på 30 millioner euro (225 mio. kroner, red.) blev han den dyreste dansker nogensinde.

Forsvarsspilleren blev samtidig den franske storklubs dyreste handel til dato, så forventningerne er selvfølgelig tårnhøje.

Joachim Andersen på plads i Lyon. Privatfoto Fransk fodbold - 12. jul. 2019 - kl. 12:53 Den er hjemme: Joachim med svimlende lønhop

Se også: Enige om kæmpe-handel: Superstjerner kan bytte klub

Eriksen kan alligevel være på vej væk. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix Premier League - 29. jul. 2019 - kl. 16:47 Juventus har taget kontakt: Bliver det Eriksens udvej?

Et gult kort til en keeper kan være guld værd. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Henrik afslører hul i systemet: Sådan scorer du kassen på gule kort

7 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere