Dansk forsvarsspiller hyldet for langskudsmål: Magisk!

Erik Sviatchenko høster stor ros blandt fansene  efter sit knastørre langskudshug. Se det her

Celtic buldrer derudad i toppen af den skotske liga, og nu vil Erik Sviatchenko endda lege med, når det kommer til målscoringen.

Danskeren scorede sit første mål for Celtic denne sæson, da holdet igen vandt i The Premiership. Denne gang blev det til en 2-0-sejr over et af rækkens dårligste hold, Ross County.

Sviatchenko er selvfølgelig blev hyldet behørigt efter det flotte langskudsmål, og det lader til at Celtic-fansene er glade for deres danske forsvarsspiller - selvom han er begyndt at bevæge sig væk fra forsvarets sikre domæne.

SE SVIATCHENKOS LANGSKUD I KLIPPET ØVERST

Fansene svæver lige nu på en lysegrøn sky af bar glæde over den grønklædte dansker.

Sviatchenko skiftede til den skotske storklub i starten af 2016, og FCM fik en betydelig sum for forsvarsspilleren.

Nu kan hovedpersonen se frem til en god nytårsdyst, for nytårsaften kl. 13.15 spilles 'The Old Firm' på Ibrox Stadium. Celtics har dog et betragteligt forspring i forhold til de evige rivaler fra Rangers, for lige nu er afstanden hele 16 point. Og Celtics har endda en kamp i baghånden.

I starten af december forklarede danskeren dog til The Scotsman, at hans erklærede mål er at gå gennem hele sæsonen i The Premiership uden at tabe en eneste kamp.

Hope Solo har både vundet OL og VM med landsholdet (Foto: AP) Intl. fodbold Blev forhadt under OL: Efter dette billede er det blevet endnu værre

Premier League Spillerne gik bag ryggen: Fyret PL-manager fik øgenavn

21 kommentarer
Vis kommentarer