Dansk succes: Ungt stjerneskud lukker målfest mod storhold

19-årige Jacob Bruun Larsen scorede sidste kasse mod Liverpool i Dortmunds 3-1-sejr

Det er altid godt at se, når de danske talenter banker bolde i kassen, og natten til mandag fik Dortmunds Jacob Bruun Larsen netmaskerne til at blafre.

I en testkamp mod Champions League-finalisterne fra Liverpool fik han scoret sidste mål i den 3-1-sejr, der udspillede sig i Charlotte i det østlige USA.

I kampens slutfase fik han fulgt perfekt op på Christian Pulisic' flotte forarbejde og sat et pænt punktum for kampen.

SE DANSKER-KASSEN I KLIPPET ØVERST

Pulisic, som er lidt af en favoritspiller for Jürgen Klopp, var kampens helt store oplevelse, eftersom han stod for både udligning af Virgik van Dijks føringsmål samt scoringen til 2-1.

19-årige Jacob Bruun Larsen var i sidste sæson udlånt til Stuttgart, men nu fik han altså en halvleg for det tyske storhold, der har været nede i en bølgedal. Sidste sæson endte de kun lige nøjagtig i top-4 i den tyske Bundesliga.

Den unge dansker skiftede tilbage i 2015 fra Lyngby til den tyske klub. Udover at gøre sig gældende på de danske ungdomslandshold var han også en del af den gruppe, der deltog ved OL i 2016.

Robin Olsen skal afløse Alisson i AS Roma. Foto: AP FC København Vanvidspris! FCK tjener gigant-beløb på Robin Olsen

Emily Ratajkowski er eftertragtet hos både Roma og Juventus. Italiensk fodbold Storklub kaprer sexet supermodel - men nu skaber billede tvivl

Liverpool har gjort den brasilianske landsholdsmålmand Alisson Becker til verdens dyreste. Foto: AP Premier League Efter ny kæmpe transfer: Liverpool-manager lægger sig fladt ned

10 kommentarer
Vis kommentarer