Dansk træner ansat som 'fodboldfilosof' i Brentford

Den engelske klub Brentford får dansk træner - klubben har skrevet kontrakt med Flemming Pedersen, der får en vigtig rolle i klubben

Flemming Pedersen (i midten) har været en del af Kasper Hjulmands trænerteam i både FC Nordsjælland og FC Mainz. (Foto: AP)
Flemming Pedersen (i midten) har været en del af Kasper Hjulmands trænerteam i både FC Nordsjælland og FC Mainz. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Først blev Rasmus Ankersen ansat som sportsdirektør i Brentford, og nu udbygger ejer Mathew Benham klanen af danskere i klubben.

Brentford, der ligger i the Championship, bekræfter nemlig, at Flemming Pedersen er blevet ansat i en rolle som leder for fodboldfilosofi og spillerudvikling i klubben. Dermed vender Flemming Pedersen tilbage til trænerarbejdet, efter han sammen med Kasper Hjulmand blev fyret i Mainz i februar.

Flemming Pedersen starter i sit nye job den 1. juli, hvor han skal arbejde under den nye hollandske træner Marinus Dijkhuizen. Rasmus Ankersen, der ganske givet har haft en stor rolle i rekrutteringen af Flemming Pedersen, er glad for at have fået danskeren til klubben.

FCM-boss lander toppost i engelsk klub

- Flemming har stor erfaring i at udvikle og implementere en spillestil. Jeg beundrer hans passion og hans åbenhed, og jeg er sikker på, at spillerne kommer til at nyde godt af hans ekspertise og erfaring, siger Rasmus Ankersen til Brentfords hjemmeside.

Også Flemming Pedersen, der rykkede med Kasper Hjulmand fra FC Nordsjælland til Mainz i sommer, glæder sig over at få muligheden i storsatsende Brentford.

- Min nye rolle passer mig perfekt, siger han og forklarer:

- Jeg er fast besluttet på at arbejde langsigtet i klubbens interesse, og jeg ser frem til at bruge alt min tid på denne fantastiske fodboldklub og dens fantastiske visioner for fremtiden, siger danskeren.

FCM-ejer vil hente Bjelland til England

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+