Danske Patrick draftet af MLS-klub

Patrick Nielsen skal fremover tørne ud for Atlanta United, mens Simon Wæver skal spille for Toronto FC

Patrick Nielsen kan se frem til at tørne ud for Atlanta United. Foto: Atlanta United
Patrick Nielsen kan se frem til at tørne ud for Atlanta United. Foto: Atlanta United

Torsdag aften blev USA's bedste fodboldliga, Major League Soccer (MLS), to danskere rigere, da Patrick Nielsen og Simon Wæver blev valgt i draften, hvor fodboldklubberne i MLS skiftes til at plukke de bedste spillere fra de amerikanske universiteter.

Klubberne kan også vælge spillere, som har skrevet kontrakt med ligaen, men ikke et specifikt hold.

23-årige Patrick Nielsen blev valgt først som nummer 23 i draften.

Nielsen blev født i Danmark og har blandt andet spillet i Hvidovre i AB. De seneste år er tilbragt i det amerikanske college-system, hvor han har optrådt for University of Cincinnati og senest Michigan State University.

Atlanta United, der er trænet af den tidligere fodboldspiller Frank de Boer, har blot eksisteret siden 2014, men har allerede vundet ligaen. Det skete i 2018 med en finalesejr over Portland Timbers.

Holdet spiller sine hjemmekampe på Mercedes-Benz Stadium - samme stadion, som NFL-holdet Atlanta Falcons bruger som hjemmebane.

Lidt senere blev Simon Wæver valgt af Toronto FC, der nåede finalen i den forgangne sæson. 23-årige Wæver slog som ungdomsspiller sine folder i Lyngby og har i college-tiden spillet i forsvaret hos University of Evansville og Indiana University.

Wæver blev valgt som nummer 51 i draften.

Harry Kane måtte skadet forlade banen i kampen mod Southampton nytårsdag. Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix Premier League Chok for Tottenham: Kane ude tre måneder

Simon Kjær har vhaft mange dueller i landsholdsregi med Zlatan Ibrahimovic. Nu kan de to komme på hold sammen. Milan er i hvert fald i favoritfeltet til at sikre sig den danske landsholdsanfører. Foto: Lars Poulsen. Italiensk fodbold På hold med Zlatan: Milan favorit til Kjær

0 kommentarer
Vis kommentarer