Dansker-kamp afblæst efter groteske scener

Den danske forsvarsspiller Alexander Scholz var med i en vanvittig kamp, som blev afbrudt og senere aflyst på grund af tilskuernes angreb på begge målmænd

Se de vilde scener fra kampen her (AP/MP and Silva)

Belgisk fodbold er blevet ramt af en stor tilskuerskandale søndag eftermiddag.

Danske Alexander Scholz var med for Standard Liege, da de spillede ude mod Charleroi, og her blev han vidne til en ufuldstændig utilstedelig opførelse fra begge holds fans.

Først blev kampen afbrudt, fordi hjemmeholdets målmand, Nicolas Penneteau, blev ramt af en byge af lightere, som blev kastet ind af Standard Liege-tilhængerne.

Det fik dommeren Serge Gumienny til at afbryde kampen, og for at det ikke skal være løgn, så måtte udeholdets træner Aleksandar Jankovic selv løbe ned for at dæmpe gemytterne på fanafsnittet. Den serbiske træner lånte simpelthen en megafon af tilskuerne, og det så umiddelbart ud til, at han fik talt dem til ro.

Men det var desværre kun begyndelsen.

Senere gik Charlerois tilhængere med på ugerningerne, for nu skulle de hævne angrebet på deres målmand.

Standard Liege-keeperen Guillaume Hubert blev først overdænget af øl, men senere blev der kastet fyrværkeri mod ham. Her greb vagterne ind og eskorterede Hubert væk fra det farlige område.

SE DE VOLDSOMME BILLEDER I KLIPPET ØVERST

Det fik dommeren til at afblæse kampen ved stillingen 1-3.

Der er endnu ikke truffet en beslutning om, hvorvidt kampen skal spilles til ende, den skal spilles om eller noget helt tredje.

Charleroi lå før kampen på den sidste plads, der giver adgang til mesterskabsslutspil, mens Standard Liege lå lige efter.

Foto: Lars Poulsen & All Over Premier League Lyver Laudrup? Modsiger sig selv i Tutumlu-affæren

Intl. fodbold Slut med 'Mr. 100 procent': Uskarp Bendtner ødelagde stime

26 kommentarer
Vis kommentarer