Annonce:
Annonce:

Dansker-scoringer sikrede sejr: Men efter kampen var der dårligt nyt

Den danske angriber Frederik Gytkjær scorede i Norge, og efterfølgende fik han en trist besked om sin farfars bortgang

Frederik Gytkjær blev matchvinder i norsk fodbold med to scoringer. Efterfølgende fik han en sørgelig meddelelse. Foto: Lars Poulsen.
Frederik Gytkjær blev matchvinder i norsk fodbold med to scoringer. Efterfølgende fik han en sørgelig meddelelse. Foto: Lars Poulsen.
Annonce:
Følg Fodbold

Torsdag blev både en dag oppe under skyerne og nede i det glohede helvede for den danske angriber Frederik Gytkjær.

Først scorede 24-årige Gytkjær to gange for sin norske klub Haugesund i kampen mod Vålerenga og blev tilmed matchvinder. Det kunne han så passende juble over. Men da opgøret var forbi, var der ikke meget at juble over, for der ventede danskeren en rigtig trist nyhed.

Her modtog han desværre en sørgelig besked om, at han og broderen Christian Gytkjærs farfar var gået bort.

Det fortæller Frederik Gytkjær selv til norske VG.

Farfaren afgik ved døden hjemme i Danmark. Endda før Gytkjær gik på banen. Spilleren anede intet om den tragiske hændelse i timerne op til og under opgøret. Alligevel var dødsfaldet ikke den største overraskelse for Gytkjær.

Annonce:

- Min mor ventede med at sige det til efter kampen. Tiden var kommet til, at min farfar skulle dø. Jeg tror, det var det bedste for ham nu. Min farmor døde også for en måned siden. Det er aldrig morsomt, når sådan noget sker, men det er en del af livet, siger Frederik Gytkjær til VG.

Gytkjærs mor var på stadion. Her kunne hun juble med sønnike over hans to scoringer, og samtidig kan hun klappe i hænderne over, at han er topscorer i Eliteserien - endda foran Nicklas Bendtner - med tre scoringer.

Selvom farfaren altså gik bort, glæder Frederik Gytkjær sig dog over, at han leverer gode præstationer for Haugesund og er ligatopscorer.

- Det har været en utrolig god start for mig. Jeg har mærket tryghed og har en tro på, at det her bliver godt, siger han til VG.

For få måneder siden endte storebror Christian Gytkjær med at blive topscorer i Eliteserien. Sidste sæson scorede han 19 gange for Rosenborg. Kort tid efter blev han så solgt til tyske 1860 München fra 2. Bundesligaen.

Frederik Gytkjær har ingen planer om at holde fodboldpause efter farfarens død. Danskeren spiller igen søndag, hvor Haugesund møder Lillestrøm.

Annonce:

Zorniger tænker på FCK-kamp: Brøndby sparer fire mand

Tabte væddemål: Her viser Bendtner sig frem i byen

Sådan siger Bendtner om sit komiske selvmål

Rosenborg vandt trods selvmål af Bendtner

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: