Danskere enige om Ronaldo-kåring

Alle fire danskere, der kunne stemme til Ballon d'Or, pegede på den endelige vinder, Cristiano Ronaldo, som verdens bedste fodboldspiller i det forgangne år

For de fire danskere med stemmerettighed til Ballon d'Or var der ingen tvivl: Cristiano Ronaldo er verdens bedste fodboldspiller anno 2014.

Det fremgår med al ønskelig tydelighed af de stemmer, der kort efter kåringen af netop Ronaldo som verdens bedste blev offentliggjort på FiFA's hjemmeside.

Her står det nemlig klart, at såvel landsholdsanfører Daniel Agger, landstræner Morten Olsen, Tipsbladets redaktør, Troels Bager Thøgersen samt Færøernes landstræner, Lars Olsen, alle gav maksimum fem point til portugiseren.

Cristiano Ronaldo modtager stolt guldbolden foran FIFA-præsident Sepp Blatter. (Foto: AP/Ennio Leanza) Intl. fodbold Ronaldo scorer hattrick med guldbolden

Der stoppede enigheden så også, for Agger var nemlig den eneste af de tre, der gav point til de tre spillere, der endte med at få flest point.

Agger havde således Cristiano Ronaldo foran Lionel Messi (3 point) og med Manuel Neuer (1 point) på en tredjeplads.

Joachim Löw får overrakt trofæet fra landsmanden Ottmar Hitzfeld som et synligt bevis på, at han er verdens bedste træner. (Foto: KEYSTONE/Walter Bieri) Intl. fodbold Tysk landstræner er årets træner i verden

Landstrænerne var til gengæld enige om at give give tre point til Arjen Robben - der dog måtte 'nøjes' med at være en del at Årets hold, hvor han sammen med Ronaldo og Messi udgjorde de offensive pladser - mens de donerede et enkelt til Lionel Messi.

Troels Bager Thøgersen var enige i at give Arjen Robben tre point, men valgte at give Phillipp Lahm sit ene point.

De fik priserne ved Ballon d'Or i 2015

Ballon d'Or: Cristiano Ronaldo (Portugal/Real Madrid)
Årets kvindelige fodboldspiller: Nadine Kessler (Tyskland/Wolfsburg)
Årets herretræner: Joachim Löw (Tyskland)
Årets kvindetræner: Ralf Kellermann (Tyskland/Wolfsburg)
Årets mål: James Rodriguez (Colombia/Real Madrid)
Fairplayprisen: De frivillige ved VM i Brasilien
Præsidentprisen: Hiroshi Kagawa (Japan), ældste journalist ved VM i Brasilien (89 år).
Årets hold: Manuel Neuer - Sergio Ramos, Thiago Silva, David Luiz, Philipp Lahm - Andrés Iniesta, Toni Kroos, Angel Di Maria - Arjen Robben, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo.

0 kommentarer
Vis kommentarer