Annonce:
Annonce:

De skabte Premier League-stjerner på stribe: Nu vil de ha' Ingvartsen

Genk, der er en af Belgiens største talentfabrikker, har Marcus Ingvartsen som topprioritet, men belgierne vil maksimalt betale 28-30 mio. kr. – FCN kræver mindst 37,5 mio. kr.

Annonce:
Følg Fodbold

Når superligasæsonen skydes i gang den kommende weekend, er topscoreren fra sidste sæson – Marcus Ingvartsen – med stor sandsynlighed stadig at finde i FC Nordsjælland.

Manden, der scorede 23 gange i sidste sæson, er endnu ikke solgt, selv om interessen for ham er stærkt stigende på trods af en lidt skuffende U21-slutrunde i Polen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har den belgiske ’talentfabrik’ Genk den 21-årige dansker øverst på ønskelisten som angrebsforstærkning her i sommerens transfervindue.

Der er tilsyneladende endnu ikke afgivet et officielt bud, men meldingerne fra Belgien går på, at Genk kun vil strække sig til en transfer i niveauet 28-30 mio. kr. (i omegnen af fire mio. euro).

FC Nordsjælland har angiveligt sat næsen op efter et beløb i omegnen af mindst fem mio. euro – 37,5 mio. kr.

Annonce:

I princippet har FC Nordsjælland og sportschef Carsten V. Jensen ikke travlt med at sælge Marcus Ingvartsen. Det er i Farum-klubbens interesse at få så mange klubber på banen, så prisen presses i vejret.

Har solgt for 645 mio. kr. på få år
Den belgiske liga og Genk vil være det perfekte springbræt for Marcus Ingvartsen, fordi ligaen er på et højere niveau end Superligaen. Samtidig er netop Genk berømte for evnen til at udvikle spillere og videresælge dem for store summer til klubber i de store ligaer. Sagt med andre ord er Genk en af Belgiens største talentfabrikker.

Hvis man ser lidt historisk på det de seneste fem-seks år, har klubben en salgsliste der taler helt for sig selv. Genk virker til at være det perfekte springbræt til større fodboldmæssige udfordringer, hvis evnerne slår til.

Annonce:

Thibaut Courtois (Chelsea), Kevin de Bruyne (Chelsea, nu Manchester City), Christian Benteke (Aston Villa, nu Crystal Palace), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio), Christian Kabasele (Watford), Wilfred Ndidi (Leicester) og Leon Bailey (Bayer Leverkusen) er eksempler på store transfers, som Genk har lavet de seneste fem-seks sæsoner.

De nævnte syv spillere er samlet solgt for et beløb i omegnen af 645 mio. kr. i løbet af de seneste fem-seks år.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Marcus Ingvartsens agent, Michael Stensgaard.

Mystik om dansk topscorer inden EM-brag

FCN-profiler i søgelyset hos store klubber

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: