Derfor glipper superstjernes klubskifte: Kendis-konen siger nej!

Roma-legenden Francesco Totti slutter ikke karrieren af med et japansk eventyr. Konen vil ikke

Isabel Blasi ville ikke med til Japan. Foto: AP
Isabel Blasi ville ikke med til Japan. Foto: AP

I 25 år har Francesco Totti været manden, der har bukserne på i den italienske hovedstad som den absolutte superstjerne hos AS Roma. 

Italiensk fodbold Chok-skiftet sker virkelig: Her ankommer Juve-stjernen til Milan

Men hjemme i privaten er det tilsyneladende fruen, Isabel Blasi, der træffer beslutningerne - hvilket vel heller ikke er helt urimeligt efter 12 år, hvor det har været mandens karriere, som har dikteret begivenhederne.

Således kan ESPN meddele, at Tottis japanske eventyr, hvor Tokyo Verdu stod klar med en kontrakt, ikke bliver til noget i denne omgang.

Og ifølge flere lokale medier er det Blasi, der har sat foden ned overfor husbonden og nægtet at flytte til Japan.

Isabel Blasi og Francesco Totti har været gift siden 2005. Parret har tre børn, en søn og to døtre. Foto: AP
Isabel Blasi og Francesco Totti har været gift siden 2005. Parret har tre børn, en søn og to døtre. Foto: AP

Hos Tokyo Verdy havde man ellers sat næsen op efter at få lov til at presse de sidste dråber fodbold ud af den efterhånden 40-årige Totti, men blandt andre Nikkan Sports skriver, at familien ikke bakker op om projektet. Derfor har Tokyo Verdy trukket sig, fortæller klubpræsident Hideaki Hanyu.

- I sidste ende kunne han ikke få sin families velsignelse. Jeg er bange for, at vi ikke har andet valg end at trække os, siger Hanyu, som mener, at det er Isabel Blasi, som har været den udslagsgivende faktor.

- Jeg ville virkelig gerne have set Totti trække i Verdys trøje. Det ville have været spændende, men i sidste ende sluttede det uden, at vi overhovedet havde siddet overfor hinanden, siger den skuffede japaner.

789 kampe blev det til for Francesco Totti i Roma-trøjen. Foto: AP
789 kampe blev det til for Francesco Totti i Roma-trøjen. Foto: AP
 

Der spekuleres fortsat i, at Totti forlænger karrieren i Miami, hvor hans gamle landsholdskammerat Alessandro Nesta er træner, ligesom han forleden bekræftede, at han er tæt på at forlænge sin forbindelse til AS Roma, hvor han formentlig snart kan kalde sig direktør.

Leonardo Bonucci har været en af Juventus' største stjerner de seneste sæsoner. (Foto: AP) Italiensk fodbold Chok-skifte på vej: Verdensstjernen til rivalerne

Solomon Nyantakyi i en kamp for FC Parma. Foto: Getty Images Italiensk fodbold Tidligere stortalent går amok: Knivdræber mor og søster

Italiensk fodbold Officielt: Milan forlænger med ombejlet stjernekeeper

Ulrik Balling hænger skrigende i luften efter et spark af Viborgs Carsten Dethlefsen. Viborg-spillerne huskes som en af de hårdeste hunde i Superligaens historie. Foto: Viggo Landau Sport og Spil Superligaens hårdeste hunde: Her er de i dag

19 kommentarer
Vis kommentarer