Det rabler for Adebayor: Vil vinde Ballon d’Or

Emmanuel Adebayor drømmer om at modtage den fornemme pris som verdens bedste fodboldspiller

Den tidligere Premier League-stjerne Emmanuel Adebayor drømmer stadig stort. Han vil vinde Ballon d'Or. Foto: All Over Press
Den tidligere Premier League-stjerne Emmanuel Adebayor drømmer stadig stort. Han vil vinde Ballon d'Or. Foto: All Over Press

Når man snakker om mulige vindere af Ballon d'Or falder valget næsten altid mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, mens spillere som Neymar, Kevin De Bruyne og Luis Suarez kan blive nævnt i periferien.

Det er nok de færreste, der vil tage den efterhånden afdankede Emmanuel Adebayor med i ligningen, men selv håber han på at kunne tage den eftertragtede pris.

- Jeg har drømt om at spille for Arsenal og Real Madrid, og de drømme gik i virkelighed. Måske kan jeg drømme om at vinde Ballon d'Or, og det kan blive til virkelighed, siger Adebayor til Hurriyet.

Adebayor var kendt for at have et særdeles svingende niveau, og han ville da også gerne have ændret på sin karriere, hvis han kunne.

- Jeg har ikke rigtig glad for min fodboldkarriere, men jeg kan heller ikke beklage mig. Jeg lever stadig, så jeg kan blive ved med at drømme, forklarer Adebayor.

Emmanuel Adebayor spiller i dag for tyrkiske Istanbul Basaksehir.

Premier League-stjerne havde selvmordstanker: Familien stjal hans penge

Fodboldstjernen vandt alt: Nu er han forsvundet

Fantastisk nytårsbrag i Premier League: Arsenal reddet i overtiden