Eks-FCK'er skifter til MLS

Den tidligere OB- og FC København-spiller Christian Bolaños skifter til den bedste amerikanske fodboldrække

Christian Bolaños glæder sig til at tørne ud i Major League Soccer. (Foto: Lars Poulsen)
Christian Bolaños glæder sig til at tørne ud i Major League Soccer. (Foto: Lars Poulsen)

Christian Bolaños huskes nok bedst for sin tid i FC København, hvor han mellem 2010 og 2014 tørnede ud for hovedstadsklubben og var en væsentlig årsag i klubbens triumfer i tidsrummet.

Da han forlod FC København i 2014, var det dog med en forventning om et større klubskifte efter et flot VM. Det kom dog mod forventning ikke, og derfor gik turen først til Qatar og senere tilbage til hjemlandet Costa Rica.

Nu skal Bolanos dog til Canada, da han har underskrevet en kontrakt med Vancouver Whitecaps og dermed bliver klubkammerat med danske David Ousted. Det bekræfter klubben på dens hjemmeside.

- Jeg glæder mig meget til at skifte til Whitecaps FC. Det er en ny udfordring for mig og et stort ansvar. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og at starte på den nye sæson. Mit mål er at hjælpe klubben med at vinde et mesterskab, siger Bolaños til klubbens hjemmeside.

For FC København spillede den nu 31-årige kantspiller 141 kampe, heraf 22 i Champions League-regi. Ligeledes har han 60 landskampe for Costa Rica.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere