Ekspert går mod klubben: Bendtner-stop er en falliterklæring

TV3 Sports fodbold-ekspert Peter Kjær er ikke imponeret over Wolfsburgs måde at håndtere Nicklas Bendtner på. - De har ikke været klar til at integrere ham, mener han

Da Bendtner blev fritstillet i Wolfsburg fortalte Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, om hvad dette betyder for Bendtner. Se med her

Wolfsburg har opgivet at få samarbejdet med Nicklas Bendtner til at fungere. Danskeren har ikke slået til i den tyske klub og har i stedet markeret sig med flere uheldige sager siden sommeren 2014.

Folkevogns-klubben har fritstillet den danske angriber, der stadig er på kontrakt, men den 28-årige spiller er ikke forpligtet til at møde op på træningsanlægget i øjeblikket.

Sportschef Klaus Allofs uddybede i et tysk sportsprogram på NRD i weekenden, hvorfor klubben havde valgt at håndtere sagen så drastisk.

- Overordnet opfattede vi ham som en trussel for fællesskabet. Og så bliver man nødt til at træde ind og gøre noget, sagde Allofs.

TV3 Sports fodboldekspert Peter Kjær bifalder heller ikke den måde, som Nicklas Bendtner har forvaltet sit talent. Men han mener heller ikke, at Wolfsburg har handlet og ageret efter bedste evne i denne sag.

- Wolfsburg kan ikke bliver overrasket over, hvordan Bendtner er som person. Jeg så godt interviewet med Allofs i interviewet, hvor han ligger det hele på bordet: 'Bendtner-sagen er forfærdelig osv'. Men de har jo heller ikke været klar til at integrere ham, siger Kjær til TV3 Sport..

- Nu kender jeg ikke Bendtner godt nok til at vide, hvordan han opfører sig i en fodboldklub, og han har givetvis ikke fulgt reglerne hver gang. Men det skal da kunne håndtere en type som ham. De har haft masser af forskellige type og udlændinge i truppen, siger Kjær.

Tysk fodbold Wolfsburg-boss uden omsvøb: Bendtner trussel for fællesskabet

Træner Dieter Hecking har reelt opgivet Bendtner. (Foto: Lars Pouslen)
Træner Dieter Hecking har reelt opgivet Bendtner. (Foto: Lars Pouslen)
 

- Det er da også en falliterklæring af Wolfsburg, at de er nødt til at sige, at han ikke skal være der mere, da de ikke kan håndtere ham. Jeg synes ikke Wolfsburg står tilbage i en position, hvor jeg står og siger 'wow', vurderer Kjær, der fik opbakning af Peter Graulund i studiet.

- De har været vant til at håndtere mange af de her slags typer i Wolfsburg, så det er da underligt, at de ikke kan håndtere ham, sagde han.

De to eksperter diskuterede også muligheden for, hvor realistisk det er, at Bendtner er at finde i FC København efter sommerferien. Der var både fordele og ulemper ved skiftet, som du kan høre mere om i videoen øverst i artiklen, hvor Ståle Solbakken også kommentere Bendtner-rygterne.

(Foto: Alloverpress) Tysk fodbold Wolfsburg fritstiller Bendtner

Der bliver ikke flere fælles-billeder på den røde løber sammen af Bendtner og Zangenberg. (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte Det er slut mellem Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner

78 kommentarer
Vis kommentarer