Annonce:
Annonce:

En legende takker af: Ronaldinho stopper karrieren

Ronaldinho stopper karrieren som professionel fodboldspiller, og hans agent og bror slår fast, at man vil takke behørigt af efter VM-slutrunden

Annonce:
Følg Fodbold

Det brasilianske fodboldikon Ronaldinho har nu officielt trukket sig tilbage fra livet som professionel fodboldspiller. Det har længe været undervejs for den 37-årige offensivspiller, men tirsdag er det altså kommet til et punktum for en mindeværdig karriere.

I et interview med O Globo har Ronaldinhos bror og agent Roberto De Assis Moreira slået fast, at det ikke bliver til mere nu.

- Han stopper. Det er slut. Men lad os lave noget stort og fedt efter VM i Rusland. Muligvis i august. Vi vil lave en række events i Brasilien, Europa og Asien, og selvfølgelig vil vi også gerne lave en kamp med en samling af brasilianere, siger broren.

Siden 2015 er det ikke blevet til kampe på specielt højt niveau for Ronaldinho, og han har i lang tid nævnt et karrierestop som en mulighed, og nu er det altså slået fast - og eventyret på banerne er kommet til ende.

Rækken af titler er enormt lang, og så blev det også til en Ballon d'Or-kåring i 2005, hvor han bestemt var en af de helt store i de år. Dengang spillede han for FC Barcelona, hvor han var en af de helt store årsager til, at holdet kunne vinde Champions League i 2006.

For det brasilianske landshold blev det til 97 landskampe, hvor den største triumf var VM-guldet i 2002, hvor han på et landshold med spillere som Ronaldo, Rivaldo og Roberto Carlos vandt VM-finalen med 2-0 over Tyskland.

Udover Barcelona spillede Ronaldinho også for PSG og Milan i sin tid i europæisk fodbold, som varede mellem 2001 og 2011.

Milan-legende siger farvel: Medlem af voldsomt eksklusiv klub

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: