Annonce:
Annonce:

Fængslet Nicki Billes mange problemer: Har ikke fået løn i klubben

Fodboldspilleren er på kant med loven og sin græske klub, erfarer Ekstra Bladet

Annonce:
Følg Fodbold

De næste 30 dage sidder Nicki Bille bag lås og slå i Monaco.

Den professionelle fodboldspillers bytur i fyrstendømmet torsdag endte med et voldeligt overfald på to kvinder: Han tog kvælertag på den ene, og da den anden ville stoppe ham, knaldede han hende en.

Det rapporterede det monegaskiske medie Monaco-Matin.

Det koster 30 dages ubetinget fængsel for vold og usædelig opførsel.

Nyheden overrasker hans agent, Nikola Juric, tirsdag morgen.

- Jeg har som udgangspunkt ingen kommentarer til det, for jeg ved ikke noget på nuværende tidspunkt, siger han.

Han har været agent for Nicki Bille gennem hele angriberens karriere og var også involveret i skiftet fra polske Lech Poznan til græske Panionios i vinter.

Et skifte, der langt fra har været nogen succes for den tidligere FC Nordsjælland-bomber.

Annonce:

Han er noteret for fem ligakampe samt en pokalkvartfinale. Det første mål har han endnu til gode, og det samme kan siges om størstedelen af hans løn.

Mangler fire måneders løn
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger mangler Bille at få udbetalt hele fire måneders løn. Det skal have fået ham til at se sig om efter nye græsgange.

Et godt bud kunne være et comeback til dansk fodbold – sekundært et gensyn med norsk fodbold, hvor Nicki Bille i 2013 scorede otte mål i 27 ligakampe for Rosenborg BK inden skiftet til franske Evian.

Spørgsmålet er selvfølgelig, om Panionios er interesseret i at ophæve kontrakten med sin spiller, der har et år tilbage. Også selvom de hentede ham gratis i Polen.

I alt har han siden gennembruddet som teenager i Boldklubben Frem spillet for 13 klubber som professionel. Heriblandt ophold i den bedste franske, spanske og italienske række, mens der var godt med mål i ham i både FC Nordsjælland 2008-2010 samt lejeopholdet i spanske Elche 2011-2012.

Annonce:

Han har dog samtidig slæbt en stribe episoder udenfor banen efter sig. Et slæb, der er blevet tungere og tungere, som årene er gået. Og spørgsmålet er, hvem der kunne være interesseret i en spiller, der bestemt har talentet, men som igen og igen har været på kant med loven.

Vennen slog Kira og Mascha
I marts 2009 fik han 40 dages betinget fængsel for vold. Dommen blev gjort betinget af 50 timers samfundstjeneste. Straffen fik han for at have uddelt knytnæveslag.

I efteråret 2013 blev han i Norge anholdt for gadeuorden og modtog en bøde på 8000 kroner for at have smadret glas, spyttet på en ansat og slået ud efter folk på en natklub.

I 2014 var han vidne til et sammenstød på natklubben Sunday, hvor en bekendt slog både Kira Eggers og Mascha Vang – og efterfølgende blev dømt 60 dages fængsel.

I april 2015 blev han i Danmark idømt 60 dages betinget fængsel samt 80 timers samfundstjeneste for at have modsat sig en anholdelse og bidt en politibetjent i armen.

I retten i Monaco forklarede Nicki Bille, at han havde været fuld.

Annonce:

- Det er ikke til at forestille sig, at jeg kunne have opført mig sådan, men jeg sætter ikke spørgsmål ved offerets udtalelser. Jeg er parat til at kompensere hende, fortalte Bille ifølge AFP

Den 30-årige tidligere landsholdsspiller blev desuden idømt en bøde på 5500 kroner samt en erstatning til offeret på 22.000 kroner.

Tidligere samme aften var han blevet tilbageholdt af politiet i Monaco for at være i besiddelse af kokain, skriver TV2 Sport.

Overfaldt kvinde: Nu skal Nicki Bille i fængsel for vold

OL-legende sønderknust: Datteren i tragisk drukneulykke

Hovsa! Her sætter fans ild til deres eget stadion

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: