Fænomenal dansker-fest: Bendtner bomber pokalen hjem til Rosenborg

Både Nicklas Bendtner og Mike Jensen scorede for Rosenborg i pokaltriumfen søndag mod Strømsgodset

Endelig er der noget at juble over for Bendtner. Foto: Frederik Hagen/Ritzau Scanpix
Endelig er der noget at juble over for Bendtner. Foto: Frederik Hagen/Ritzau Scanpix

Danskerklubben Rosenborg sikrede sig søndag The Double i Norge, da holdet slog Strømsgodset med 4-1 i pokalfinalen. Mesterskabet var allerede i november placeret i Trondheim-klubben.

Pokaltriumfen kom i hus med et solidt dansk aftryk, da hele tre af målene havde dansk signatur.

Efter at være kommet bagud 0-1 i det 13. minut var det holdets danske anfører, Mike Jensen, som fem minutter senere bragte balance i regnskabet.

Mesterholdet havde ikke det store imod at lade modstanderen have en del boldbesiddelse i perioder af kampen, for Strømsgodset havde svært ved at komme frem til chancer.

Se også: Anklagebænket Bendtner: - Jeg sparkede ham ikke!

Det gik noget lettere for Rosenborg, og godt fem minutter før pausen tog favoritterne føringen.

Midtbanespilleren Anders Konradsen var manden, som sendte Rosenborg på tærsklen til en double-triumf.

Men det var slet ikke slut med dansk input i kampen, for syv minutter efter pausen var det Rosenborgs andet og meget omtalte islæt, som gjorde det til 3-1.

Tilbage
Nicklas Bendtner har haft en noget mat sæson i 2018, og det hele kulminerede i november med voldsdommen for at have slået og sparket en taxachauffør.

Men i pokalfinalen var det for sine egenskaber på banen, han tiltrak sig opmærksomhed.

Først scorede han til 3-1, og i overtiden slog han det sidste søm i Strømsgodsets kiste med endnu en fuldtræffer, og så kunne mestrene juble over den anden titel inden for en måned.

Dermed fik Rosenborg den perfekte afslutning på sæsonen, der bød på klubbens 26. mesterskab i Norge. Pokaltitlen var den 12. i klubhistorien.

Lukas Lerager er fast mand i Bordeaux, og hans præstationer i det franske har skabt interesse i Premier League. Foto: Nicolas Tumat/Ritzau Scanpix Sport og Spil Trænerens drøm: Helt særlig egenskab har bragt dansk stjerne til tops

Artem Dzyuba varmede op til Europa League-opgøret mod FCK i København med en scoring for det russiske landshold i Tyrkiet – hans 15. scoring i blot 29 landskampe. Foto: Murad Sezer/Ritzau Scanpix Sport og Spil Tyveri, utroskab og forsvar af hooligans: Kontroversiel kæmpe kommer til Danmark

Nicklas Bendtner er ikke uvant med at møde op i retten. Her er han sidste år i Københavns Byret efter sin spirituskørsel. Foto: Mogens Flindt Sport og Spil Bendtners mange skandaler: Hærværk, druk og taxi-tragedier

56 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere