'Fans' ville myrde fodboldspiller: - Jeg dræber dig, skiderik

Den colombianske fodboldspiller Juan Sebastián Quintero blev skudt på af fans på vej hjem i weekenden. Intentionen var klar - Quintero skulle dræbes

Juan Sebastián Quintero havde en nærdødsoplevelse i weekenden. Her ses han ved U-20 VM i 2015 Foto: FIFA via Getty Images
Juan Sebastián Quintero havde en nærdødsoplevelse i weekenden. Her ses han ved U-20 VM i 2015 Foto: FIFA via Getty Images
Følg Fodbold

- Jeg dræber dig, skiderik.

Disse ord blev den 23-årige colombianske fodboldspiller Juan Sebastián Quintero mødt af ved sin bil i Jamundi, Colombia.

- Jeg var på vej hjem i min bil, da en person bankede på mit vindue og med en pistol var klar til at skyde mig.

- Det tog mig to eller tre sekunder at reagere. Han bankede på mit vindue, rettede en pistol mod mig og sagde: 'Jeg dræber dig, skiderik', har Quintero sagt ifølge britiske Mirror.

Juan Sebastián Quintero spiller til daglig i den colombianske storklub Deportivo Cali og genkendte gerningsmanden på sit karakteristiske tøj.

- Jeg så kun, at han havde et træningssæt på fra klubben Deportivo Cali. Hvem det var, og hvad der sker nu, er i gang med at blive efterforsket.

Seks skud mod bil
Quintero fortæller, at hans bror også var i bilen.

- Min bror og jeg slap udskadt fra episoden, heldigvis.

Ifølge det spanske medie El Español overlevede Quintero og broderen på mirakuløs vis hele seks skud mod bilen. Skudhullerne kan man se her i dette indslag.

Det skulle angiveligt være tale om to fans, der var blevet sure, da Deportivo Cali missede slutspillet i den colombianske liga.

Ifølge Quintero har han fortalt politiet, at han tidligere har modtaget dødstrusler på de sociale medier. Den 23-årige colombianske forsvarsspiller har dog bare slettet disse, da han mener, at det er normalt at modtage sådanne beskeder som fodboldspiller.

Der er endnu ingen anholdte i sagen.

Juan Sebastián Quintero har spillet det meste af sin fodboldkarriere i Deportivo Cali, men i sidste sæson var han udlejet til den spanske La Liga-klub Sporting Gijón. Han blev det til fem kampe.

Han har spillet 54 førsteholdskampe for Deportivo Cali, i 2016 var han en del af den colombianske OL-trup, men kom aldrig på banen under slutrunden.

Fodboldspiller tortureret og dræbt: Tryglede for sit liv

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind