Fenerbahce-profil indrømmer: Er færdig hvis Agger kommer

Forsvarsspilleren Bruno Alves vil gerne blive i Fenerbahce, men han medgiver, at det bliver svært at vippe Daniel Agger af pinden, hvis han kommer

Bruno Alves håber, at Daniel Agger takker nej til tyrkernes tilbud. (Foto: AP)
Bruno Alves håber, at Daniel Agger takker nej til tyrkernes tilbud. (Foto: AP)

Endelig har fodbold-Danmark fået svar på, om Daniel Agger fortsætter i Brøndby eller ej. Det gør han ikke, blev det i weekenden meldt ud.

Nu er det så et nyt spørgsmål, vi venter svar på. Skifter Agger til Fenerbahche, eller stopper han karrieren? Eller vælger han en helt anden klub?

Umiddelbart virker Fenerbahce til at være det bedste bud på en fremtidig arbejdsgiver for danskeren, hvis han fortsætter i fodboldens verden. Som Ekstra Bladet skrev i sidste uge har tyrkerne givet ham et konkret tilbud, som han kan vælge at takke ja eller nej til. Et ganske lukrativt et af slagsen.

I Fenerbache venter de i lige så høj grad på, at Daniel Agger bestemmer sig, og det gælder særligt for forsvarsspilleren Bruno Alves.

De to landsholdsstoppere kan få en fremtid sammen i Fenerbahce. (Foto: Lars Poulsen) Intl. fodbold Fælles fremtid i Fenerbahce: Agger har spurgt Kjær til råds

Han har været i klubben siden 2013, men om en måned udløber hans kontrakt, og portugiseren er ikke i tvivl om, at hans fremtid står og falder med Daniel Agger.

- Jeg vil meget gerne blive i Fenerbahce, men jeg ved også godt, hvad et navn som Agger medfører for mit vedkommende. Og jeg ønsker ikke at være backup. Jeg har altid sat en ære i at bære trøjen, og jeg vil fortsætte med at spille, siger Bruno Alves ifølge Sporx.

Daniel Agger regner med at have helt styr på fremtiden i løbet af de kommende to uger.

Daniel Agger kan være på plads i Istanbul i næste uge. (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Ekspert forklarer: Agger kan først komme næste uge

Det er store penge, Daniel Agger kan tjene i Tyrkiet. (Foto: Philip Davali) Brøndby Her er lønnen Fenerbahce lokker Agger med

13 kommentarer
Vis kommentarer