FIFA-skandalen: Platini vil anke ved alle tænkelige instanser

Sagen om Michel Platini er langt fra overstået, hvis man skal tro franskmanden selv. Den 60-årige fodboldmand er klar til at gå meget langt i retssystemet for at blive rense

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Der er åbenbart ingen grænser for, hvor langt Michel Platini vil gå i kampen for retfærdighed. Han mener ikke selv, at de otte år, som han har fået i karantæne fra al fodbold er rimelig, og nu ser han frem til, hvad hans næste skridt skal være.

I et interview med den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport fortæller han, at han er klar til at anke til blandt andet sportsdomstolen CAS.

Sepp Blatter kæmper nu ikke længere for at komme tilbage til FIFA (Foto: AP) Intl. fodbold Endelig! Nu giver Sepp Blatter op

- Jeg venter på, jeg får at vide, hvad grundene bag min otte år lange karantæne er, fordi så kan jeg appellere videre til CAS. Jeg og mine advokater er klar, og jeg vil slås ved alle sportslige niveau og videre til civile domstole, hvis det skal være nødvendigt. Jeg vil ikke acceptere uretfærdighed, og jeg er klar til at kræve erstatning ved domstolene, siger Platini.

Platini slår desuden fast, at han er stensikker på, at han har været udsat for et komplot, lyder det i interviewet.

Den suspenderede præsident for UEFA, Michel Platini, er fuldstændig rystet over mandagens Fifa-udelukkelse (Foto: AP) Intl. fodbold Platini om sin FIFA-straf: Den giver ingen mening

- Det er klart, at jeg ikke var det eneste mål. Sandheden er at Zürich hader UEFA pga deres styrke som sammenslutning uden skandaler, siger Michel Platini.

Platini blev sammen med FIFA's Sepp Blatter fjernet fra deres poster tidligere på året, da man fandt ud af, at Blatter havde sendt omkring 14 millioner kroner til Michel Platini.

21 kommentarer
Vis kommentarer