FIFA-skandalen ruller videre: To personer overgiver sig til politiet

To korruptionsmistænkte argentinere med tilknytning til FiFA-skandalen har meldt sig til politiet

(Foto: AP)
(Foto: AP)

To argentinske forretningsmænd, som er blandt 14 korruptionsmistænkte med tilknytning til skandalen i det internationale fodboldforbund FIFA har torsdag overgivet sig til politiet.

Hugo Jinkis og sønnen Mariano har været på fri fod, siden korruptionsskandalen tog fart op til FIFAs præsidentvalg i slutningen af maj, men torsdag meldte de sig selv i Buenos Aires, meddeler argentinske myndigheder ifølge nyhedsbureauet AFP.

Sepp Blatter er måske alligevel ikke færdig som FIFA-præsident. (Foto: AP/Jorge Saenz) Intl. fodbold Blatter gakker ud: Nu vil han blive

De har tidligere stillet krav om få lov til at blive i frihed indtil en retssag, fordi de selv meldte sig, men det er blevet afvist.

Jinkis-familien står bag selskabet Full Play, der senest havde tv-rettighederne til den sydamerikanske VM-kvalifikationsturnering.

De er mistænkt for at have betalt penge under bordet for at få fingrene i rettighederne. En anden argentiner, der var mistænkt i sagen, Alejandro Burzaco, har også meldt sig selv. Det skete i Italien i sidste uge.

Zico foreviget i 2008 i rollen som cheftræner for Fenerbahce. Nu går han efter topposten i FIFA. (Foto: AP) Intl. fodbold Den hvide Pelé vil afløse Blatter

1 kommentar
Vis kommentarer