FIFA udelukker generalsekretær

Generalsekretæren for CONCACAF er blevet udelukket af FIFA's etiske komité grundet intern efterforskning

Enrique Sanz (nr. 2 fra højre) er under FBI's efterforskning af korruption i og omkring FIFA blevet suspenderet af forbundet. (Foto: AP/Matt Rourke)
Enrique Sanz (nr. 2 fra højre) er under FBI's efterforskning af korruption i og omkring FIFA blevet suspenderet af forbundet. (Foto: AP/Matt Rourke)

Fodboldskandalen ruller videre i det internationale fodboldforbund FIFA efter anholdelserne i sidste uge.

Mandag blev generalsekretæren for det Nord- og Mellemamerikanske fodboldforbund (CONCACAF), Enrique Sanz, udelukket fra al arbejde med fodbold med øjeblikkelig virkning.

Jack Warner er tidligere selv blevet anklaget for at have solgt FIFA-billetter som pakkerejser til private gennem sit søns rejsefirma. (Foto: AP/Shirley Bahadur) Intl. fodbold Korruptionsmistænkt FIFA-medlem vil have Blatter undersøgt

Det har FIFA's etiske komité besluttet på baggrund af egen efterforskning.

Det sker fire dage efter, at en række FIFA-bosser blev anholdt på et hotel i Zürich forud for præsidentvalget i FIFA, som schweizeren Sepp Blatter vandt fredag.

Ifølge datteren har Sepp Blatter rent mel i posen. (Foto: AP) Intl. fodbold Blatters datter: Far er udsat for konspiration

Anholdelserne var et resultat af FBI's efterforskning i USA, som pegede i retning af korruption i fodboldens verdensforbund.

Mandag blev også Jean Guy Blaise Mayolas og Badji Mombo Wantete fra forbundet i Congo suspenderet.

2 kommentarer
Vis kommentarer