Fodboldfan med ny tatovering - dummere end Brøndbys

River Plate-fan gjorde sig umage for at fejre historisk triumf. Umage, men knap så begavet

River Plate vandt den historiske finale over Boca Juniors efter 2-2 i Buenos Aires og 3-1 efter forlænget spilletid i Madrid. Foto: Thanassis Stavrakis/AP/Ritzau Scanpix
River Plate vandt den historiske finale over Boca Juniors efter 2-2 i Buenos Aires og 3-1 efter forlænget spilletid i Madrid. Foto: Thanassis Stavrakis/AP/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Av, av, av.

Der var engang for et års tid siden, hvor en Brøndby-fan i kådhed, der kun kan beskrives som en kombination af forårets komme og mange års tørke, der omsider syntes at slutte, fik tatoveret The Double - inden de blå-gule fra den københavnske vestegn rent faktisk havde vundet The Double.

Som mange nok husker, glippede mesterskabet for Brøndby, og tilhængeren sad tilbage en kende frustreret og skuffet. Og voldsomt latterliggjort. Især på de sociale medier, og især af andre fodboldfans.

Nu er den gal igen!

Denne gang i Buenos Aires, Argentina, hvor Fabio Tucznio, en fan af storklubben River Plate har gjort i nælderne.

Han har været så eksalteret over Copa Libertadores-triumfen i Madrid, hvor River Plate besejrede ærkefjenderne fra Boca Juniors på Bernabéu, at han har tyet til tatoveringer for at kunne glæde sig over det til evig tid.

Men det var ikke nok at skrive resultatet, skrive målscorerne eller bare 'Boca Juniors er en flok tabere' et sted på kroppen.

Slettet
Denne fan ville mere.

Han ville være med på moden, om man så må sige.

Derfor fik han tatoveret en QR-kode på benet. En QR-kode, der scannet, leder til et YouTube-klip af målene fra returkampen på Bernabéu i december.

Sjovt fundet på. Men det viste sig hurtigt, at der var en god grund til, at ingen har gjort det før - eller siden sandsynligvis. For som de fleste nok kan regne ud, er der en vis risiko forbundet med at linke til ting og sager på nettet.

Skidtet har det med at forsvinde.

Og således også her.

For der var noget med noget ophavsret, og nu virker linket ikke mere.

 

Så lige nu render Fabio rundt med en ubrugelig QR-kode på benet.

Det har naturligvis afstedkommet en lang, lang række reaktioner allerede på især Twitter. Nogle græder med Fabio, andre tror ikke deres egne øjne, mens andre igen griner og hulker og griner og kløjs i maden af kluklatter.

Og så er der én, der pointerer, at det nok skal gå alt sammen, for tatoveringen vil alligevel i løbet af nogle måneder være så slidt, at den vil være ubrugelig...Great.

Vi er ikke så fancy på Ekstra Bladet, så vi må nøjes med at linke til højdepunkterne via et gammeldaws tv-klip, som du kan se herunder. Kender du stakkels Fabio, så send ham det lige.

Midt i euforien: Bidsk kommentar til 'verdens bedste stadion'

Fans følte sig røvrendt - sendte klart signal til storklub

Spillerkone tæt på sammenbrud: Var i chok

Boksestjernen chokerer: Bor han virkelig sådan?

Ballademageren fra helvede: Han brændte alle sine broer

Det guddommelige talent, der festede karrieren i smadder

Ligaen der rystede hele verden: Skandalernes holdeplads

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+