Fodboldlegenden Pelé er indlagt med høj feber

Pelé er onsdag blevet indlagt i Paris, hvor fransk medie beretter, at fodboldlegenden har fået høj feber

Tirsdag fejlede Pelé ikke noget, da han var i Paris til en begivenhed sammen med den franske stjerne Kylian Mbappé. Video: Reuters

Den brasilianske fodboldlegende Pelé er ifølge flere medier blevet indlagt på et hospital i Paris.

Det skriver flere nyhedsbureauer og nævner franske RMC Sport som kilde.

Ifølge mediet skulle 78-årige Pelé, som i virkeligheden hedder Edson Arantes do Nascimento, have fået høj feber, men hans tilstand skulle ikke være kritisk.

AFP skriver, at Pelé blev bragt til hospitalet, så man var på den sikre side, efter at han havde pådraget sig en infektion.

Det franske nyhedsbureau citerer kilder tæt på den gruppe af folk, der omgiver Pelé, for, at fodboldlegenden har det godt.

Pelé opholdt sig i Frankrigs hovedstad i forbindelse med en promotionstur, hvor han skulle mødes med den franske landsholdsprofil Kylian Mbappé.

Her besluttede man så at undersøge Pelé, inden berømtheden skal rejse tilbage til Brasilien.

Ifølge AFP opholder Pelé sig onsdag aften stadig på hospitalet.

Pelé og Mbappé skulle egentlig have mødtes i november sidste år, men mødet blev udsat på grund af brasilianerens skrantende helbred.

Pelé meddelte i forbindelse med åbningen af OL i Rio de Janeiro i 2016, at han ikke var i stand til at stille op og tænde den olympiske flamme.

I 2014 tilbragte Pelé noget tid på et hospital i hjemlandet, da han havde nyre-problemer.

Pelé regnes af mange som verdens bedste fodboldspiller nogensinde.

Han spillede i det meste af sin karriere for Santos i hjemlandet, mens han også tørnede ud for New York Cosmos i et par sæsoner fra 1975.

Han vandt VM i fodbold tre gange med Brasilien.

Det skete i 1958, 1962 og 1970.

Pelé har de senere år været indlagt flere gange med forskellige lidelser.

Lasse Vibe har spillet 11 landskampe for Danmark. Her fra testkampen mod Tyskland i juni 2017. Foto: Jens Dresling, Polfoto Intl. fodbold Har ikon-status i klubben: Nu vender dansker hjem

AGF's direktør Jacob Nielsen og sportschef Peter Christiansen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) Allan Olsen Skam jer, AGF!

Jordan Pickford mistede angiveligt besindelsen, da hans kæreste blev chikaneret. Premier League Derfor gik stjernen amok: - Fede so!

15 kommentarer
Vis kommentarer