Fodboldspiller fængslet for bizart parkeringsplads-mord

En bulgarsk fodboldspiller fra landets bedste række er røget i fængsel i flere år, efter han er kendt skyldig i et bizart mord på en mand, der kritiserede en parkering

Den bulgarske fodboldspiller Borislav Baldzhiyski er blevet idømt fire års fængsel for et grotesk og bizart mord på en parkeringsplads. Foto: PR-foto.
Den bulgarske fodboldspiller Borislav Baldzhiyski er blevet idømt fire års fængsel for et grotesk og bizart mord på en parkeringsplads. Foto: PR-foto.

Nogle gange bliver vreden på vejene lidt for voldsom. Det gjorde den i dén grad for den professionelle, bulgarske fodboldspiller Borislav Baldzhiyski, der tilbage i 2013 gik helt grassat på en parkeringsplads. Temperamentet kostede en anden mand liv.

Nu er Borislav Baldzhiyski fra klubben Slavia Sofia i den bedste bulgarske række så fyret og idømt fire års fængsel og en bøde på 380.000 kroner for at have banket manden ihjel på en parkeringsplads i bulgarske Ludogorets. Han blev dømt for uagtsomt manddrab. Det skriver yahoo.com.

Episoden, der førte til mordet, fandt sted på en parkeringsplads ved et casino i bulgarske Ludogorets. Borislav Baldzhiyski var angiveligt i færd med at parkere sin bil sammen med en kvindelig fører, da kvinden pludselig blev svinet til for sit parkeringsforsøg af en anden mand. Det skulle manden aldrig have gjort. For få sekunder senere gik det galt.

Manden, der kritiserede kvinden, blev overfaldet af fodboldspilleren Borislav Baldzhiyski og en anden mand midt på parkeringspladsen. Det resulterede i, at manden fik flere fatale slag til hovedet, som endte med at koste ham livet.

For fire dage siden fik fodboldspilleren så sin fængselsdom på fire år. Der blev set på mordet med formildende omstændigheder, eftersom han blev dømt for 'uagtsomt manddrab'. Derfor blev dommen ikke højere.

Det mest bizarre ved hele affæren er, at spillerens klub Slavia Sofia først fyrede Baldzhiyski i februar. Men ikke på grund af retssagen mod, derimod på grund af, at Baldzhiyski har haft flere kontroverser med modstanderholdene midt under kampene.

25-årige Baldzhiyski er tidligere U21-landsholdsspiller for Bulgarien.

Skadet Kasper Schmeichel går glip af stormøde

Mourinho hænger stjerne ud efter chok-nederlag

Wenger storroser Bendtner: Han havde det hele

'Lord' har taget kontrollen over Bendtner

Seneste nyt

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.