Fodboldspiller truet på livet efter tweet om dødfødt barn

Sympatien for 18-årig fodboldspiller kan ligge på et meget lille sted i Storbritannien, efter han kom med et yderst uheldigt tweet

Alfie Barker i Hitchin Town-trøjen. Den har han trukket over hovedet for sidste gang. (Foto: Hitchin Town)
Alfie Barker i Hitchin Town-trøjen. Den har han trukket over hovedet for sidste gang. (Foto: Hitchin Town)

Mange ting og handlinger kan undskyldes med ungdommeligt overmod, dumhed og kådhed.

Nogle kan ikke.

Alfie Barker, 18-årig britisk nonleague-fodboldspiller, har erkendt, at han har bragt sig selv i en position, hvor end ikke en tur i gabestokken på byens torv vil være nok.

Han har overfor det engelske fodboldforbund, FA, erkendt, at han har sendt tweets til Bournemouths Harry Arter af en karakter, der ikke alene burde sende ham i det middelalderlige strafferedskab. Han burde sidde der i dagevis - med røven bar.

Emnet var Harry Arters dødfødte baby...!

3. januar måtte Bournemouth nøjes med 3-3 mod Arsenal efter at have ført 3-0. Det fik Alfie Barker, der er Arsenal-fan, til at skrive på Twitter: 'Stor hype bare for at blive skuffet - lidt som de ni måneder, der fører op til dit barns fødsel'.

Kort efter fulgte følgende tweet: '@HarryArter2 I det mindste mistede du ikke dit barn.

Derfor har fodboldforbundet sigtet ham for blandt andet at bringe spillet i miskredit og komme med fornærmende og upassende kommentarer. Og Alfie Barker skal tilmed stå skoleret for et panel i FA.

Harry Arter i kamp med Aaron Ramsey og Arsenal - sidste år. (Foto: AP)
Harry Arter i kamp med Aaron Ramsey og Arsenal - sidste år. (Foto: AP)
 

Dog mangler der fortsat at blive sat en dato på den høring.

Ifølge BBC har Alfie Barker siden undskyldt sit tweet og tilføjet, at han er klar til at modtage enhver form for straf, han får.

Han har siden det berømte tweet modtaget et hav af reaktioner - ALLE negative. Og ret mange af dem af truende karakter, hvilket har fået ham til at lukke sin Twitter-konto ned.

Ifølge BBC tager Alfie Barker medicin i kampen mod symptomer på ADHD samt en mild form for autisme. Han har siden forsøgt at undskylde sine tweets.

- Jeg er bare så ked af, hvad jeg har gjort. Jeg sad og så Arsenal og var helt hyper. Ved 3-0 (til Bournemouth, red.) spillede de ikke særlig godt, og det generede mig.

- Jeg havde fået et par øl og var frustreret over den måde, holdet spillede på. Jeg har ingen anelse om, hvorfor det skulle gå ud over Harry Arter og hans familie, og jeg er så forfærdeligt ked af, hvad jeg har gjort, har Alfie Barker tidligere forklaret.

Harry Arter og kæresten Rachel mistede deres datter ved fødslen i december 2015, og han har en tatovering på den ene arm, der er dedikeret den dødfødte pige.

Alfie Barker er siden de berømte tweets blevet fyret i de to nonleague-klubber, han har spillet for - Hitchin Town og Codicote FC.

I kørestol på grund af sit amputerede ben og med synlige skader i hovedet modtog Jackson Follman i weekenden trofæet fra Copa Sudamericana. Foto: Abaca Intl. fodbold - 25. jan. 2017 - kl. 12:04 Overlevede tragisk flystyrt: Nu afslører han uhyggelige detaljer

Se også: Lilleput-nation fanget i grotesk fusk: Samlede falsk landshold

Se også: Afviser stort millionbud på dansk komet

31 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere