Fodboldtalent død efter bytur: Overvågning afslører den tragiske sandhed

Et fald i en å tog livet af den 18-årige fodboldspiller Alexey Lomakin

Alexey Lomakin blev kun 18 år. Foto: Lokomotiv Moskva
Alexey Lomakin blev kun 18 år. Foto: Lokomotiv Moskva

Siden fodboldtalentet fra Lokomotiv Moskva Alexey Lomakin blev fundet død mandag, har det været uvist, hvad der tog livet af ham.

Men nu afslører videoovervågning fra området, hvor han blev fundet, at han var på vej hjem fra en bytur, da han faldt i en å.

I videoen kan man se, hvordan han usikkert går rundt i en snebelagt park, hvorefter han til sidst falder i åen, der løber gennem parken.

Du kan se videoen her.

Se også: Fodboldtalent død efter bytur: Ingen aner, hvad der er sket

Fundet af hundelufter
Efterforskere har konkluderet, at den blot 18-årige fodboldspiller døde af hypotermi (ekstrem nedkøling, red.). Temperaturen var minus syv grader.

Han blev fundet af en hundelufter. Lomakins underkrop og ben lå i vandkanten, mens hans overkrop var på bredden.

Efter at han er faldet i åen, kan man ligeledes på overvågningsvideoen se en ræv løbe afsted med Lomakins jakke i munden.

Se også: Trist dansk EM-helt: - Nåede ikke at sige farvel

Stort talent
Lokomativ Moskva bekræftede selv dødsfaldet i en pressemeddelelse mandag.

- Det er med stor sorg, at FC Lokomotiv må meddele, at vores U21-spiller Alexey Lomakin er død i Moskva. En undersøgelse er indledt. Vi er i chok over tragedien. FC Lokomotiv ønsker at udtrykke vores dybeste medfølelse til Alexseys venner og familie, skriver den russiske storklub.

I 2018/19-sæsonen nåede Lomakin at optræde tre gange for klubbens U21-mandskab.

Et brølende stærkt Arsenal-mandskab inden Europa Cup-finalen mod Zaragoza i 1995: John Hartson, Tony Adams, Martin Keown, Paul Merson, David Seaman og Andy Linighan i bageste række. Forrest Ray Parlour, Nigel Winterburn, Ian Wright, Stefan Schwarz og Lee Dixon. Foto: All Over Press Sport og Spil Arsenal-legenden: Drak tequila og champagne til jeg væltede over tre borde

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere