Fransk fodboldstjerne arresteret for sexafpresning

Den tidligere Liverpool-angriber Djibril Cissé er tilsyneladende indblandet i en sag om afpresning af den nuævrende landsholdsspiller Mathieu Valbuena

Djibril Cissé indblandet i en mærkelig sag om afpresning. (Foto: AP)
Djibril Cissé indblandet i en mærkelig sag om afpresning. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

En bemærkelsesværdig sag om afpresning er tirsdag morgen dukket op i Frankrig, hvor den store avis Le Figaro kan berette, at den tidligere franske landsholdsangriber Djibril Cissé er blevet fængslet i en sag om afpresning.

Endnu mere pikant bliver det af, at det angiveligt er den nuværende landsholdsspiller Mathieu Valbuena er offeret i sagen, der handler om, at et bånd med sexscener er blevet brugt til at afpresse Valbuena.

Ifølge Le Figaro er Cissé blevet fængslet sammen med tre andre personer, men avisen skriver samtidig, at den første efterforskning af sagen tyder på, at Cissé hurtigt kan løslades.

Det lyder også umiddelbart mærkeligt, at den tidligere Liverpool-, Marseille-, Panathinaikos og og Lazio-angriber skulle have brug for at ty til pengeafpresning for at få sin økonomi til at løbe rundt.

Historien melder ikke noget om, hvad der skulle være på det sexbånd, som er blevet forsøgt brugt til afpresning.

Men ifølge avisen er Cissé altså tirsdag morgen blevet arresteret sammen med tre andre personer, der menes at være hovedmændene bag afpresningen. Den 34-årige angriber spiller nu om dage fodbold på den franske ø Réunion ud for Madagascar.

31-årige Valbuena skiftede i sommer til Olympique Lyon og har været fast mand på det franske landshold siden 2010. Tidligere spillede han for Marseille, hvilket fik fans af den franske storklub til at byde ham velkommen hjem med den ubehagelige gestus, du kan se i klippet herunder.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+