Fy for den lede: Fodbold-profil sprættet op efter infektion

Den norske fodbold-profil Rolf Daniel Vikstøl blev ramt af en grum infektion, og derfor måtte han på operationsbordet. Se det grufulde billede her

Den norske fodboldspiller Rolf Daniel Vikstøl blev ramt af en grim infektion i et lille sår. Det resulterede i, at han fik sprættet armen op og fik en operation. Se billedet af den herunder. Foto: imago sportfotodienst/ All Over.
Den norske fodboldspiller Rolf Daniel Vikstøl blev ramt af en grim infektion i et lille sår. Det resulterede i, at han fik sprættet armen op og fik en operation. Se billedet af den herunder. Foto: imago sportfotodienst/ All Over.

Det kan være en ganske god idé ikke at undervurdere små rifter og sår på kroppen, for de kan meget vel vise sig at være ret så farlige, uden du ved det. Det kan den norske fodbold-profil og anfører for Tippeliga-holdet Start, Rolf Daniel Vikstøl, tale med om.

For få uger siden opdagede Vikstøl et tilsyneladende uskyldigt sår på sin højre arm, og det gjorde han i første omgang ikke noget ved. Men så begyndte af han at mærke såret. På den ubehagelige måde.

Halvanden uge senere gik han til lægen. Det viste sig at være en god idé, for lægerne opdagede en farlig infektion, og så blev han hasteopereret. Lægerne sprættede praktisk talt halvdelen af underarmen op for at komme ind i såret og rense det. Havde de ikke gjort det, kunne det være endt grueligt galt afslører Rolf Daniel Vikstøl over for norske VG.

- Bakterierne kunne have gået ind i musklerne, og så kunne det have gået rigtig galt. I værste fald kunne det have betydet, at de måtte amputere min arm, siger Vikstøl.

Den norske fodbold-profil Rolf Daniel Vikstøl måtte igennem en mareridt, efter et lille sår i armen gav en stor infektion. Privatfoto.
Den norske fodbold-profil Rolf Daniel Vikstøl måtte igennem en mareridt, efter et lille sår i armen gav en stor infektion. Privatfoto.
 

Ekstra Bladet har været i kontakt med den norske fodbold-profil, som selvfølgelig var meget utryg og chokeret, da han opdagede, hvad der var sket, og hvad skulle ske med hans arm.

- Jeg blev lidt bekymret, da jeg fik at vide, at måtte igennem en operation, og at det var lidt mere alvorligt, end jeg først troede. Men jeg vurderede, at det var den eneste mulighed for at få fjernet infektionen, siger Rolf Daniel Vikstøl til Ekstra Bladet.

Selv synes han heller ikke at såret så alt for indbydende ud, da lægerne åbnede det for at rense det.

- Såret ser ret voldsomt ud, men jeg har ingen smerter, og armen har det meget bedre nu. Nu har såret bare brug for at få noget ro, armen kan blive god igen.

Nu har Vikstøl fået antibiotika samtidig med, at han har været under opsyn et par dage på det hospital, hvor han blev opereret. Derfor ser det meget bedre ud nu.

- Jeg håber at kunne spille igen om cirka to uger. Hvis såret gror sammen, som det skal, og armen fortsætter med at få det bedre, så kan de snart lukke såret lidt efter lidt, siger han til Ekstra Bladet.

Holdkammeraterne i Start har hårdt brug for deres anfører. For lige nu ligger Start nummer chok i Tippeligaen med blot ni point for 23 kampe.

DBU stemmer på slovener i UEFA-præsidentvalg

Fodboldfans overrasker: Her får kræftramte børn en oplevelse for livet

Zidane oprørt over transfer-forbud: Sønner må ikke spille

Ståle driller Kvist: Du kan ikke noget med bolden

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde