Annonce:
Annonce:

Fyring udløser million-lussing til Arnesen

PAOK sparer 15 millioner ved at udstede fyreseddel inden 1. april

Annonce:
Følg Fodbold

For ti år siden var Frank Arnesen med til at implementere en kontinental fodbold-struktur i Tottenham. Og efter danskeren smuttede til Chelsea, snuppede Spurs Dimitar Berbatov i Bayer Leverkusen.

I PAOK fandt Arnesen og Berbatovs omsider sammen. Og det blev indirekte årsag til, at danskeren i går mistede jobbet i den græske traditionsklub.

For den bulgarske måltyv har været en skuffende oplevelse i PAOK. Tydeligvis forbi sine bedste år har Dimitar Berbatov i lange perioder været en marginalspiller. Og sådan er det gået for en lang række af de spillere, som Frank Arnesen hentede til klubben – primært fra adresser i Østeuropa.

Klub-ejer Ivan Savvidis gav ikke danskeren store midler at trylle for på transfermarkedet, men bortset fra Olympiakos brugte ingen græske klubber flere penge på transfer i sommer end Frank Arnesen.

Annonce:

Danskerens årsløn på angiveligt 7,5 mio. kr. betød også, at multimilliardæren Ivan Savvidis havde store forventninger til Arnesens evner som fodboldkøbmand.

At danskeren ikke havde levet op til forventningerne, kunne allerede spores i vinter, da aftalen med den transferfri back Georgios Galitsias blev blokeret af vicepræsidenten. Robin Olsen blev udlejet til FCK efter blot et halvt år.

På randen af kaos: Arnesen tæt på fyring

PAOK’s aftale med Arnesen var ikke udarbejdet i ren og skær naivitet. For mens Frank Arnesen med sin milliongage blev en af de højstlønnede i græsk fodbold, så sørgede Ivan Savvidis for at indføje en klausul i Arnesens aftale.

Den aftale kommer nu til at koste Frank Arnesen mindst 15 mio. kr. i tabt løn.

For den tre-årige aftale, som Frank Arnesen indgik med PAOK, kunne nemlig rives i stykker inden 1. april.

Annonce:

Og det valgte klubpræsident Lubos Michel så at gøre i går efter en periode med meget dårlige resultater. Syv kampe uden sejr blev kostbart for Frank Arnesen, der tilmed ikke var til stede i weekenden, da lokalopgøret mod Iraklis blev tabt.

- Desværre kunne vi ikke fortsætte samarbejdet grundet uenigheder omkring de principper, holdet skulle opbygges og styres efter.

- Der skal lyde en tak til hr. Arnesen for samarbejdet, og vi ønsker ham held og lykke i resten af karrieren, skrev PAOK.

[No available link text]Få vurderingen af Arnesens exit her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: