Genk gør hovedrent i angrebet: Marcus Ingvartsen bliver

Genk vil rydde op blandt klubbens angribere, og Marcus Ingvartsen overlever hovedrengøringen, skriver belgisk avis

Marcus Ingvartsen under en u-21 landskamp for Danmark. Foto: Anders Kjærbye.
Marcus Ingvartsen under en u-21 landskamp for Danmark. Foto: Anders Kjærbye.

Genk snuppede i weekenden den sidste Europa-billet i belgisk fodbold, og dermed fik holdet oprejsning i en sæson, der ikke helt har levet op til forventningerne. Inden Europa League-kvalifikationen går i gang venter et transfervindue, og det kan blive et meget travlt et af slagsen for danskerklubben.

Ifølge Het Belang van Limburg kan ikke færre end 15 spillere forlade Genk i løbet af sommeren, og især i angrebet vil klubben gøre hovedrent. Den belgiske avis skriver, at fire angribere er på vej væk fra klubben, men det inkluderer ikke danske Marcus Ingvartsen, der ellers har haft en skuffende sæson i klubben. Sidste sæsons Superliga-topscorer har blot scoret syv mål for Genk, og han har ikke været på banen en eneste gang siden februar - delvist på grund af en skade.

Alligevel ønsker Genk altså at holde fast i danskeren, men avisen bemærker, at snoren ikke er uendelig lang til Marcus Ingvartsen, der skal bevise sig i næste sæson.

Nikoas Karelis, Ally Samatta, Dante Vanzeir og Jose Naranjo er de fire angribere, der efter alt at dømme forlader Genk i løbet af sommeren.

Billedet viser tydeligt Sterlings nye tatovering af et M16 maskingevær på hans højre læg. Foto: Oli Scarf/Ritzau Scanpix Premier League Stjernespiller forsvarer omstridt tatovering

Spansk fodbold Ny forside: Endnu en gigant melder sig i Eriksen-kapløb

0 kommentarer
Vis kommentarer