Godt nyt i coronatiderne: Voldsomt prisfald hos Dplay

Discovery har på grund af den manglende sport valgt at sætte prisen ned på sportspakken på streamingtjenesten Dplay

Den manglende sport har ligeledes fået fodboldeksperterne til at diskutere coronavirus - her Brian Laudrup om, hvor svært det må være at skulle præstere under den nuværende krise, med udgangspunkt i FCK's Europa-eventyr.

Når der ikke er sport at se i tv på grund af coronavirussen, er det så rimeligt at betale fuld pris for en tv-pakke, der er købt ind med netop det for øje?

Nej, mener mange kunder. Og det samme gør Discovery.

For abonnerer man på selskabets tjeneste Dplay og har købt Sport- og underholdningspakken, så er der lige nu en god rabat at hente.

Den oprindelige pris på 179 kroner om måneden blev nemlig mandag skruet ned til 99,95 kroner - 95 øre mere end pakken Dplay Premium, der indeholder det samme med undtagelse af sportskanalerne, men som på grund af en teknikalitet ikke kan have samme pris.

- Vi står i en situation, vi aldrig har prøvet før, og ingen af os kender omfanget  endnu. For os betyder det blandt andet, at mange af de sportsbegivenheder, vi har rettighederne til, er blevet udskudt, og det bliver vi nødt til at forholde os til.

- Vores kunders tilfredshed er altafgørende, og derfor har vi midlertidig justeret prisen på vores ’Sport og Underholdning’ abonnement, siger pressechef Lena Bøgild i en e-mail til Ekstra Bladet.

Dermed følger Discovery trop i forhold til Nordic Entertainment Group, der lørdag skruede prisen for deres sportspakke, Viaplay Sport, ned til 99 kroner.

Prissænkningen hos NENT var dog kun for eksisterende kunder, mens den hos Dplay gælder alle.

Foto: Phil Noble/Reuters Intl. fodbold Drastisk prisfald hos Viaplay

Danmark er kvalificeret til EM, men det bliver ikke afholdt efter planen, skriver Financial Times. UEFA holder krisemøde tirsdag. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Stort medie: EM bliver udskudt

Liverpool har sæsonen igennem været helt suveræne i Premier League og ligner en fortjent engelsk mester. Men coronapandemien kan ende med at koste 'The Reds' titlen. Foto: Andrew Yates/Reuters/Ritzau Scanpix Premier League Mareridt truer: Derfor kan Liverpool tabe titlen