Annonce:
Annonce:

Her er lønnen: Så meget tjener Bendtner

Nicklas Bendtner går markant ned i løn med aftalen med Nottingham Forest, men han kommer bestemt ikke til at gå sulten i seng – pressemøde senere i dag

Her kan du høre Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, vurdere Bendtners skifte til Nottingham Forest
Annonce:
Følg Fodbold

Når Nicklas Bendtner senere i dag officielt ventes at blive præsenteret som ny spiller i Championship klubben Nottingham Forest, bliver det til en ny virkelighed for den tidligere danske landsholdsspiller.

For Nicklas Bendtner får ikke længere den løn, han fik i Arsenal eller Wolfsburg. Her tjente han begge steder mere end 22 millioner kroner årligt.

Nu må Nicklas Bendtner, ifølge Ekstra Bladets oplysninger, affinde sig med en halvering af sin løn og nøjes med en ugeløn på 25.000 pund, hvilket svarer til 222.500 kr.

Det svarer til en årsløn på 11,5 mio. kr. for den 28-årige angriber, der ikke har grund til søvnløse nætter over løngangen efter skiftet til den næstbedste engelske fodboldrække.

Annonce:

Skiftet til Nottingham Forest og fodbold på anden klasse kommer ikke som den store overraskelse. Tilbage i juli kunne Ekstra Bladet fortælle, at sigtekornet for Bendtner-lejren primært var rettet mod Championship, fordi Nicklas Bendtner skulle tage et skridt ned for igen at steppe op til en klub på øverste hylde, når han har genfundet fodboldformen og bevist sit værd.

Stor succes i Championship
Nu er Championship på ingen måder ukendt land for den 28-årige dansker. Han har tidligere haft stor succes i den næstbedste engelske fodboldrække. Tilbage i sæsonen 2006/07 blev han udlejet fra Arsenal til Birmingham, hvor han med stor succes scorede 11 mål i 42 kampe for klubben.

Siden fortsatte turen på øverste hylde i Arsenal, Sunderland, Juventus og Wolfsburg inden han nu er tilbage for at kickstarte sin karriere.

Nicklas Bendtner har stået uden klub siden 25. april, hvor han blev fritstillet af Wolfsburg efter en række uoverensstemmelser med cheftræner Dieter Hecking.

Det resulterede i, at parterne blev enige om at rive kontrakten i stykker. Den stod ellers først til udløb i sommeren 2017. Samtidig fik Nicklas Bendtner 15 mio. kr. for at smutte med det samme.

Annonce:

Pressemøde i dag
Nottingham Forest har indkaldt til pressemøde i dag kl. 14.30 dansk tid. Officielt er det endnu ikke bekræftet, at Nicklas Bendtner bliver præsenteret på det pressemøde.

Der er med sikkerhed lagt op til, at den forholdsvis nyudnævnte sportsdirektør Pedro Pereira byder velkommen til Mustapha Carayol, der er kommet til klubben fra Middlesbrough.

Men ifølge Ekstra Bladets engelske kilder forventes det, at klubben bruger samme pressemøde til at præsentere klubbens nye angriber – Nicklas Bendtner.

Nottingham Forest ligger aktuelt på syvendepladsen i Championship. Klubben spiller i weekenden på udebane mod Aston Villa. Her kommer Nicklas Bendtner med garanti ikke med.

Der kommer til at gå et stykke tid, før angriberen har fundet sin fodbold- og ikke mindst kampform. Det virker bestemt ikke sandsynligt, at han bliver aktuel for Åge Hareides trup til kampen mod Polen i oktober.

TV: Her er historien om Bendtners fejlslagne ophold i Wolfsburg:

 

Forest-fans håner Bendtner på det groveste

Sidste chance: Nu skal sheriffen fra Nottingham skyde med skarpt!

Annonce:

Bendtners nye danske klubkammerat: Det bliver super fedt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: