Annonce:
Annonce:

Her er Nicklas Bendtners nye fremtid

Nicklas Bendtner er på ét år gået fra Champions League til Championship, som ventes at blive hans fremtidige destination - flere klubber bejler til ham

Nicklas Bendtner spillede sin seneste kamp i februar. Sidne har han trænet lidt med FCK. Nu er kursen rettet mod den engelske Championsship. (Foto: AP)
Nicklas Bendtner spillede sin seneste kamp i februar. Sidne har han trænet lidt med FCK. Nu er kursen rettet mod den engelske Championsship. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

For et år siden afgjorde Nicklas Bendtner den tyske Super Cup og havde udsigt til Champions League.  

Nu står udsigten på Championship, hvor superagenten Jorge Mendes gennem sin rolle i klubben Wolverhampton ifølge Ekstra Bladets oplysninger er seneste seriøse bejler.

Ekstra Bladet forstår, at den danske landsholds-angriber har indstillet sigtekornet efter en returbillet til England, hvor han fik sit gennembrud i Arsenal.

Men hvor Bendtner tidligere har slået sine folder i Premier League for Arsenal og Sunderland, så er det en mere beskeden adresse, som angriberen nu søger.

Annonce:

QPR i førerfeltet
Nicklas Bendtner bliver lige nu budt ivrigt rundt til klubber i den næstbedste engelske række. Det sker efter angriberen angiveligt har indset, at efter fire fejlslagne sæsoner i først Juventus, så Arsenal og siden Wofsburg, så bliver han nødt til at tage en omvej, hvis han nogen sinde skal tilbage til Premier League.

Det betyder, at Nicklas Bendtner lige nu er i spil til en stribe klubber, der forventes, at kunne kæmpe med omkring oprykningen til Premier League.

De engelske medier har allerede opsnappet flirten med London-klubben Queens Park Rangers. Ekstra Bladet forstår af såvel manager Jimmy Floyd Hasselbaink som sportsdirektør Les Ferdinand har haft møder med danskeren, der med et skifte til Loftus Road vil kunne være i nærheden af sin søn, der til daglig er hos Caroline Fleming.

Lurepasser ikke
Ekstra Bladet kan der ud over afsløre, at Birmingham-klubben Wolverhampton er langt fremme med sin interesse i Nicklas Bendtner. Klubben styres af manager Walter Zenga lige som super-agenten Jorge Mendes indtager en nøglerolle i bestræbelserne på at gøre klubben til Premier League-kandidat.

Ud over de to klubber skulle yderligere tre klubber fra Championship vise interesse for Nicklas Bendtner,

Annonce:

Helt lavpraktisk kunne Nicklas Bendter faktisk afvente transfervinduets lukning og lukrere på, at der er klubber, der kommer til at brænde nallerne på deadline-dag. Men planen i Bendtner-lejren er ikke at lurepasse. Nicklas Bendtner skal finde en klub senest deadline-dag.

Ekstra Bladet har uden held søgt Bendtners agent Ivan Marko Benes for en kommentar.

Bendtner afviser kinesiske tilbud

Hareide om Bendtner: Fuldstændig uden for min radar

Først smuttede Bendtner: Nu flygter alle fra klubben

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: