Her slår han 46 år gammel rekord: Nu er Ronaldo historiens største

Cristiano Ronaldo har sat en ny imponerende rekord, efter sin scoring lørdag i La Liga. En rekord, der ikke er til at komme uden om

Der findes vel næppe en scoringsrekord, der ikke står Cristiano Ronaldo på efterhånden.

Nu har han så opnået endnu en vild milepæl i international fodbold. Ja, det er åbenbart muligt. Faktisk har manden fra Madeira slået en imponerende rekord, der er hele 46 år gammel.

Det skete, da portugiseren lørdag eftermiddag scorede sit ligamål nummer 367 i et opgør mod Valencia.

Dermed overgår han den tidligere, engelske landsholdsangriber og verdensmester Jimmy Greaves, som nåede at score 366 ligamål fordelt på fire forskellige klubber; Chelsea, AC Milan, Tottenham og West Ham. Greaves satte sin sidste ligascoring ind for West Ham i en kamp mod West Bromwich i april 1971. Altså, for 46 år siden!

Endnu vildere er det, at Ronaldo har brugt hele 45 kampe færre end Greaves på at score sine 367 ligamål. Ronaldo har brugt 483 kampe mod Greaves' 528.

Se Ronaldos historiske scoring lige her:

Rund Ronaldo-fest
Ronaldo har scoret sine 367 ligamål for tre forskellige klubber. Tre for Sporting Lissabon, 84 for Manchester United og 280 for Real Madrid.

Det betyder, at Ronaldos hovedstødskasse mod Valencia lørdag var en form for jubilæumsscoring i den spanske liga. Portugiseren kunne have udbygget sin historiske måltotal, da han fik chancen på straffespark.

Men her brændte Ronaldo noget atypisk fra 11 meter.

Se Ronaldos afbrænder her:

Det var i øvrigt Ronaldos 20. afbrænder i karrieren på straffespark. Til gengæld har han scoret på 94 af slagsen.

Ofte sammenlignes Ronaldos og Messis målstatistikker. Men her må den lille argentiner sande, at han er et stykke efter sin rival.

Messi har 'kun' scoret 345 ligamål i karrieren. Naturligvis er de alle sammen scoret for Barcelona. Argentineren mangler således at score 23 gange for at slå Ronaldo i den sammenhæng. Det bliver nok svært at gøre lige foreløbig, da Ronaldo ser ud til at fortsætte sin målscoring.

Nummer tre på listen over flest ligascoringer i historien er tyske Gerd Müller. Han nåede i sin aktive karriere at score 365 ligakasser for henholdsvis 1861 Nördlingen, Bayern München og Fort Lauderdale Strikers. 

Fischer uden spilletid siden jul: Nu reagerer bestyrelsen

Balotelli i arrogant bold-dans: Så bliver han mast i græsset

Revser Arsenals superstjerne: Stor forskel på ham og 'fantastiske Eriksen'

Endelig! Efter 22 år har Eriksen og Tottenham håneretten


Fik nok af racistiske råb: Her forlader Serie A-profil banen i protest