Annonce:
Annonce:

Hold nu kæft, hvor han tørrer gulv med dem alle sammen nu!

Cristiano Ronaldo formår gang på gang at gøre sine kritikere til skamme. Ekstra Bladets fodboldkommentator, Stig Tøfting, storroser den fænomenale portugiser og hylder samtidig manden bag sucessen - Zinedine Zidane

Annonce:
Følg Fodbold

JEG ER VILD med folk, der lukker munden på deres kritikere! At de modbeviser alle de kloge hoveders forudsigelser. Som Cristiano Ronaldo er godt i gang med.

For langsom, ude af stand til at afdrible en mand – og en sparketeknik, der ikke helt spiller længere.

Sådan lød nogle af de kritiske røster, men hold nu kæft, hvor han tørrer gulv med dem alle sammen nu!

Han er godt i gang med at smadre alle rekorder på denne fodboldplanet – og konkurrencen mellem ham og Lionel Messi er skarp som aldrig før.

400 MÅL HAR han nu nettet for Real Madrid – og ja, jeg ved godt, at nogle kun siger 399 på grund af et frisparksmål, der blev tilskrevet Pepe, fordi han rettede bolden af, men hul i det.

Forvirring er total om Ronaldos mange mål

Annonce:

Det er fuldstændig afsindigt og han har allerede nu scoret flere mål i Manchester United, Real Madrid og på landsholdet, end jeg har spillet kampe, selvom jeg blev ved til jeg var 38 år og endte på 504 kampe… Ronaldos scoringstotal er nemlig svimlende 588 scoringer.

Nej, han har ikke samme hurtighed, sætter ikke en mand med sine husmandsfinter, men så har Zinedine Zidane flyttet ham frem som forreste angriber og i den position er han nærmest skarpere end nogensinde.

Han har en eminent placeringsevne, en fremragende fornemmelse for, hvor målet står og afslutter klinisk. Både med højre, venstre og hovedet.

10.8617689z.jpg

DET ER SELVFØLGELIG stærkt set af Zidane – og her må jeg også løfte på hatten. Franskmanden er en af kun to spillere i verden, hvor jeg siger, at jeg har været heldig, at få ’lov’ til at spille enten med eller imod ham. Den anden er Michael Laudrup.

Zinedine Zidane har jeg mødt både med landsholdet og med Hamburger SV dengang han spillede i Juventus.

Her slår han 46 år gammel rekord: Nu er Ronaldo historiens største

Annonce:

Seriøst: Jeg har aldrig stået overfor en mere cool eller klog spiller. Altid et skridt foran og selv når jeg teamede op med et par holdkammerater, så var han nærmest umulig, at få bolden fra.

AT HAN SKULLE blive en succes som træner, var derfor ingen stor overraskelse for mig. Ja, der var mange skeptikere, men min tankegang var, at når man er så taktisk klog på banen og overstråler alle i smarthed og hurtig tankegang, så må man kunne overføre det til trænergerningen.

Zidane indrømmer: Ung målmaskine afviste Real Madrid

Det er da også gået meget godt, må man sige. Snublende tæt på en Champions League-finale og stadig mesterskabskandidat. Vinder han Champions League-trofæet igen, så bliver han oven i købet den første træner i verden, der forsvarer trofæet.

DET ER FREMRAGENDE arbejde af Zidane – og jeg er 100 procent overbevist om, at han har spillerne allerstørste respekt. På det niveau er det et must for at få succes.

Annonce:

Var han min træner, så ville alene hans aktive karriere som spiller, få mig til at klappe hælene sammen, holde munden lukket og så ellers gøre hvad han siger.

Nu mobber de ham igen: Ronaldo på knæ for krævende fans

At have spillernes respekt er da også det vigtigste, når man er træner i de allerstørste klubber. Når man arbejder med verdens bedste fodboldspillere, så skal man jo ikke lære dem at slå en inderside eller et indlæg.

26.02344649.jpg
DERFOR SLÅR DET mig også, at Michael Laudrup er helt glemt i debatten om Barcelonas nye træner. Han står i min bog for det samme som Zinedine Zidane. Fantastisk spiller, elsket og respekteret på en helt cool måde.

Jeg er fuldstændig overbevist om, at han også vil have spillernes respekt i Barcelona i en trup, der trods alt kan huske Johan Cruyffs dreamteam – eller i hvert fald bliver mindet om det hold gennem dagligdagen i klubben.

Zidane forventer ingen hæder efter succesår

Annonce:

Minusset for Michael Laudrup er, at han har fået lidt ridser i trænerlakken og at den helt store trænersucces er udeblevet.

JA, ZIDANE KOM meget mere uplettet fra Real Madrids ungdomsafdeling, mens Michael Laudrup må bære rundt på nogle mindre heldige exits fra en del af de klubber han har været i.

Så pudsigt nok, så ville han sikkert stå langt stærkere i Barcelona-sammenhæng, hvis han kun havde haft trænerjobs i Getafe og Mallorca.

Alligevel kan jeg ikke forstå, at han ikke bliver nævnt, når Barcelonas nye træner bliver diskuteret.

Italiensk verdensmester håner Zidane med flabet billede

Det ville være fantastisk med en dansker i spidsen for Barcelona, og jeg kan i hvert fald sagtens se ham som en ligeværdig pendant til mægtige Zidane!

Top: Roy Keane. Hvor har den tidligere Manchester United hardhitter dog ret, når han sviner Manchester United og Liverpool til for at være tilfredse med at snige sig i top-4 i Premier League. ’Tag jer sammen’, sagde han. Helt enig.

Annonce:

Flop: Atletico Madrid. For fjerde år i træk ser naboerne fra Real Madrid til værre endestationen i Champions League. Denne gang ser forskellen bare ud til at være gigantisk – og det er ikke godt nok for Diego Simeones og hans ellers hårdføre tropper

TV: Se Ronaldos vanvittige hattrick med spanske kommentatorer:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Hun vil død og pine med i en regering

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: