Hylder præsidenten: Danskerklub omdøber sig selv til 'Trump'

Den israelske klub Beitar Jerusalem vil fremover kaldes Beitar Trump Jerusalem som tak for at anerkende deres by som hovedstad i landet

Beitar Jerusalem har gennemgået et besynderligt navneskift. Foto: AP
Beitar Jerusalem har gennemgået et besynderligt navneskift. Foto: AP

Beitar Jerusalem, der har danske David Boysen samt den tidligere AaB'er Jakub Sylvestr i truppen, er på vej til et navneskifte. Klubben melder ganske enkelt, at de fremover vil kaldes Beitar Trump Jerusalem.

Det gør Beitar blandt andet på deres officielle Facebook-side.

Her peger de eksempelvis på, at de har ventet i 70 år på at få den internationale anerkendelse, som de nu har fået af USA's præsident Donald Trump, der har udråbt byen som Israels hovedstad.

Donald Trump er populær i Beitar Jerusalem. Foto: AP
Donald Trump er populær i Beitar Jerusalem. Foto: AP
 

Derfor vil den israelske klub nu hylde Trump og opkalde klubben efter ham. Det er klubbens ejer Eli Tabib og manager Eli Ohana, der har stået bag beslutningen, som må siges at være ganske bemærkelsesværdig.

Endelig slår klubben også fast, at de har stor kærlighed til præsident Trump, og de lover, at de vil sejre.

Beitar er kendt for at være en klub, der aldrig har skrevet kontrakt med en arabisk spiller, ligesom deres fans også har et dårligt rygte. Beitar Jerusalem har desuden vundet seks nationale mesterskaber, hvor det seneste blev vundet i 2009.

Intl. fodbold Vildt: Klar til at spille for sin 26. klub

En gruppe kroatiske hooligans planlægger mere ballade. (Foto: AP) Intl. fodbold Skandalescener til EM: Nu vil de ødelægge VM for stjernerne

 

10 kommentarer
Vis kommentarer