Hysteri i L.A: Zlatan er ankommet

Zlatan Ibrahimovic blev fejret af omkring 100 LA Galaxy-fans, da han torsdag ankom med privatfly til USA

Zlatan modtaget af syngende, jublende fans i Los Angeles efter skifte til LA Galaxy (Video: SNTV)

Den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic blev mødt med sang og hyldest, da han torsdag aften ankom til Los Angeles for at påbegynde et nyt kapitel i fodboldkarrieren.

Mere end 100 fans af Los Angeles Galaxy var mødt frem i lufthavnen for at modtage deres nye helt klokken 21 lokal tid.

Ibrahimovic tog tidligere på torsdagen afsked med sine nu tidligere holdkammerater i Manchester United, inden han satte sig om bord i et privatfly for at krydse Atlanten.

Sammen med familien blev han hentet i lufthavnen af en sort varevogn, men da han fik øje på de mange fremmødte fans, steg han ud.

Fansene råbte 'Ibra! Ibra! Ibra!', mens den 36-årige svensker tog sig tid til at blive fotograferet med de mange LA Galaxy-tilhængere.

Ibrahimovic blev bagefter kørt på hotel, hvor han kan nå nogle timers søvn, inden han fredag har sin første træning med sine nye holdkammerater.

Allerede lørdag kan han få sin debut for LA Galaxy i et opgør mod lokalrivalen LA FC.

Zlatan Ibrahimovic har de seneste 15 år været en af fodboldens største stjerner med mesterskabstitler i Holland, Italien, Spanien og Frankrig.

Denne sæson er blevet spoleret af en knæskade, men den store svensker er atter kampklar.

Forventningerne til Ibrahimovic er store i LA Galaxy, der i Major League Soccer spiller på et lavere niveau, end svenskeren har været vant til gennem det meste af sin karriere.

Premier League Stjerne-krise i Premier League-klub: 'Du er ikke velkommen'

Zlatan Ibrahimovic kan allerede lørdag debutere for sin ny klub, LA Galaxy, hvis det står til hans nye træner, Sigi Schmid. Foto: AP Intl. fodbold Lyn-debut til Zlatan: - Vi taler ikke om et normalt, dødeligt menneske

Det sluttede, som det begyndte i Aalborg. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Danmark er VM-klar: Udbygger stærk stime

11 kommentarer
Vis kommentarer