I overmorgen løfter Zlatan sløret: 'Det bliver grusomt'

Zlatan Ibrahimovic mangler stadigvæk at offentliggøre, hvordan hans fodboldfremtid ser ud, men der sker noget inden så længe, fortæller han i dag

Se alle målene fra Sveriges 3-0-sejr over Wales søndag eftermiddag. (Video: SNTV)

Se alle målene fra Sveriges 3-0-sejr over Wales herover artiklen

Zlatan Ibrahimovic og Sverige vandt 3-0 over Wales søndag eftermiddag og fik på den måde en fornuftig forberedelse inden EM-slutrundestarten i næste weekend.

Den store svenske angriber mangler dog stadigvæk at offentliggøre sin egen fremtid. Og det kommer til at ske meget snart. Det siger han søndag til footballskanalen.se.

Se også: Sverige og Zlatan knuser Wales i EM-generalprøve

- Der vil være en stor lancering snart (7. juni, red.). Det kommer til at blive sommerens bombe. Det bliver grusomt. Mere end grusomt. Der er meget, som kommer til at ske den dag. Der kommer nyheder i løbet af dagen.

Se Zlatans sidste sæson i PSG

Den 34-årige angrebsstjerne har været vedholdende rygtet til Manchester United igennem de seneste mange uger, og rygterne har ikke mistet sin styrke efter, at  José Mourinho, Zlatans tidligere træner, er blevet ansat.

Også et comeback i AC Milan, USA og en retur til Allsvenskan og Malmö er blandt de mange rygter, der har omkranset ham.

Zlatan Ibrahimovic  bliver ikke den dyreste dreng i Uniteds omklædningsrum. (Foto: AP) Premier League - 5. jun. 2016 - kl. 18:16 Så meget får Zlatan i United - hvis han skriver under

Se også: Mourinhos første indkøb? Byder 285 millioner på ivorianer

Se Zlatans franske højdepunkter her:

Se cool Zlatan brillere på pressemøde i sidste uge:

46 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere