Annonce:
Annonce:

Italienske giganter jagter også dansk landsholdsstjerne

Sevilla bekræftede tirsdag, at klubben pønser på at hente Simon Kjær - nu skriver italiensk medie, at AC Milan mandag afgav første bud på landsholdsspilleren

Simon Kjær jagtes nu også af AC Milan, der allerede har givet et bud - og fået nej. Men klubben vender tilbage, skriver italiensk medie. Foto: TV3
Simon Kjær jagtes nu også af AC Milan, der allerede har givet et bud - og fået nej. Men klubben vender tilbage, skriver italiensk medie. Foto: TV3
Annonce:
Følg Fodbold

Tirsdag bekræftede Sevilla FC, at folkene fra Andalusien er mere end almindeligt opsatte på at hente Simon Kjær ud af Istanbul og køre den danske duel-ekspert i stilling som forsvars-klippe i de kommende sæsoner.

- Vi arbejder på en aftale, men jeg vil ikke kommentere det yderligere, da det kan skade forhandlingerne, sagde sportsdirektør Oscar Arias ifølge football-espana.net.

Men spanierne er langt fra de eneste, der deltager i pokeren om den 28-årige østjyde. AC Milan har på rygteplan længe været meldt i koret af bejlere til den danske landsholdsspiller, der tidligere har gjort passende opmærksom på sine kvaliteter i hhv. Palermo og Roma.

Tirsdag kan La Gazzetta dello Sport så afsløre, at AC Milan så sent som mandag har afleveret sit første bud til Fenerbahce – og fået et rungende nej som svar.

Annonce:

Ifølge den italienske sportsavis bød milaneserne otte mio. euro (59,5 mio. kr.) for at købe Simon Kjær ud af en kontrakt, der rent faktisk løber to sæsoner endnu. Ifølge det italienske medie skal der mindst 10 mio. euro (74 mio. kr.) på bordet, før Fenerbahce overhovedet vil overveje et salg – men ifølge adskillige tyrkiske medier af ukendt lødighed og detail-kendskab skal der snarere langes 12 mio. euro (89 mio. kr.) over disken, før tyrkerne sælger en spiller, man allerhelst vil beholde.

Men AC Milans nye sportsdirektør Massimiliano Mirabelli er opsat på at hente Simon Kjær, og ifølge La Gazzetta dello Sport har danskeren allerede sagt ’si’ og bekræftet, at han meget gerne vil retur til støvlelandet, hvor man forstår at værdsætte en dygtig defensiv-spillers mange dyder.

Han kommer i givet fald i fornemt selskab: Milan har allerede sat kløerne i Leonardo Bonucci, der er hentet i Juventus, og argentineren Mateo Musacchio, der er købt i Villarreal. Det tyder jo i dén grad på, at den slumrende storklub i Milano har tænkt sig at byde Juventus trods i de kommende sæsoner – og har råd til det.

Simon Kjær har længe været på sportsdirektørens ønskeliste, og de første kontakter til Fenerbahce blev indledt i starten af juli, beretter den italienske avis.

Annonce:

 Med en hel måned retur, inden hasperne bliver smækket i omkring transfervinduet, kan der blive spillet en liflig poker med i hvert fald Fenerbahce, Sevilla og Milan formummet bag de mørke solbriller, mens puljen bliver budt op.

Foreløbig ligger AC Milan lidt på baghjul, mens Sevilla er i dialog med tyrkerne. Men det er helt sikkert, at Milan vender tilbage med et nyt bud, melder Gazzetta dello Sport.

Simon Kjær må under alle omstændigheder nok æde en pæn løn-nedgang fra den årsløn på 30 mio. kroner, han høster i Istanbul netop nu. Men der skulle nok kunne blive til en stribe Caffe Latter uanset en mindre nedskrivning på lønchecken, og livet i Italien er jo trods alt til at holde ud.

Mere end en flirt: Spansk storklub bekræfter Kjær-jagt

Spaniere flirter med Simon Kjær: Her er prisen

Sådan kan Simon Kjær komme til AC Milan

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: