Jimmy Nielsen klar til amerikansk playoff

Oklahoma City Energy FC med Jimmy Nielsen i spidsen har kvalificeret sig til playoff-finalen i den tredjebedste amerikanske fodboldrække

Jimmy Nielsen er nu træner i USA. (Foto: AP)
Jimmy Nielsen er nu træner i USA. (Foto: AP)

For danske Jimmy Nielsen vil successen i USA ingen ende tage.

Den tidligere målmand blev i 2014 træner for Oklahoma City Energy FC, som spiller i den tredjebedste amerikanske række.

Og natten til mandag førte han klubben videre til den vestlige playoff-finale i USL-turneringen.

Kampen til finalen holdt dog hårdt, da Oklahoma City Energy FC måtte ud i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, før Jimmy Nielsens tropper kunne juble over det videre avancement.

Se også: Jimmy Nielsen henter dansker til Oklahoma

Men Jimmy Nielsen havde faktisk forberedt sig på en eventuel straffesparkskonkurrence.

- Straffesparkssituationer kan være meget ubehageligt, og derfor har vi trænet det i de sidste 10 dage. Og så gjorde drengene det bare forrygende ved at klare situationen, siger danskeren til klubbens hjemmeside.

Jimmy Nielsen skiftede Danmark ud med USA i 2010, da han valgte at spille for Sporting Kansas City. Her havde den nu 38-årige målmand stor succes mellem stængerne, hvor han to gange blev kåret til den bedste målmand i den bedste amerikanske række, MLS.

– I min verden er der ikke den store forskel på spilleren David Nielsen og træneren David Nielsen. Hvis der var en ting, jeg var som spiller, var det en vinder. Jeg ville vinde for enhver pris. Og jeg var også en leder i den forstand, at jeg gik forrest og var garant for hårdt arbejde, siger Lyngby-træner David Nielsen (Foto: Linda Johansen) Sport og Spil Derfor sagde David Nielsen stop: Den personlighed jeg måtte påtage mig var ikke sund for mig

3 kommentarer
Vis kommentarer