Kække Rosenborg: Driller Danmark med Bendtner

Den norske storklub Rosenborg driller Danmark med, at de er lykkeligere end os, fordi de har fået Nicklas Bendtner

Bendtners første scoring ved træning med Rosenborg. (TV: VG)

Mandag formiddag kom det frem, at Norge har overtaget tronen som verdens lykkeligste folkefærd i 2017. Det betyder så, at vi danskere ikke længere kan bryste os af det.

I bund grund betyder det, at vores brødre mod nord har den bedste balance mellem velstand, social kapital, lighed og tiltro til myndighederne.

Og det er de åbenbart helt vilde med i Nicklas Bendtners nye, norske klub, Rosenborg. Klubben fra Trondheim er endda så frække, at de driller os med, at de har nappet titlen fra os. Og de bruger Bendtner som argument for deres nye, store lykke.

Ja, de er ikke uden humor, de kære nordmænd. Så må vi håbe for dem, at den gode Bendtner opfører sig ordentligt og opretholder lykken i landet.

Verdens Lykkelighedsrapport 2017 har altså Norge på førstepladsen som det lykkeligste land i verden. På de efterfølgende pladser i toppen af listen følger Danmark, Island, Schweiz, Finland, Holland, Canada, New Zealand, Australien og Sverige.

Rapporten udgives af Sustainable Development Solutions Network (SDSN), som har til formal at kåre verdens lykkeligste folkefærd.

Det er et verdensomspændende initiativ, der første gang blev lanceret for fire år siden af FN. Det har i al sin enkelthed til formål at fremme lighed og tillid. Og vi nordboere er åbenbart mere lykkelige, end de er mange andre steder i verden.

Om Bendtner fortsætter med at bringe Norge lykke, finder vi ud af den 2. april, hvor han formentlig får debut i Rosenborgs sæsonpræmiere mod Odd i Tippeligaen.

Pressemøde: Bendtner præsenteret i Rosenborg:

Interaktivt element

Se også: Bendtner startede inde for første gang: Sådan gik det

Fodbold - 15. mar. 2017 - kl. 14:44 Sådan! Nu taler Nicklas Bendtner endelig

Fra La Liga til den japanske 2. division. Den kan Nicklas Bendtner alligevel ikke stikke, men det var hvad Michael Laudrup gjorde i sommeren 1996. Foto: Claus Lunde Sport og Spil Chokeret over Bendtners valg? Her er ti andre gakkede danske transfers

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen