Kæmpe Zlatan-drama: - Det er uacceptabelt

Zlatan Ibrahimovic fortryder ikke, at han sendte hårde ord i retning af sin modstander. - Når jeg er sur, har jeg det godt, lød det fra ham

Zlatan var helt oppe i det røde felt. Foto: Katharine Lotze / AFP / Ritzau Scanpix
Zlatan var helt oppe i det røde felt. Foto: Katharine Lotze / AFP / Ritzau Scanpix

Det hører til sjældenhederne, at der ikke sker et eller andet usædvanligt, når Zlatan Ibrahimovic indtager grønsværen.

Søndag var ingen undtagelse, da han og Los Angeles Galaxy tog imod Real Salt Lake.

Selvom den svenske veteran scorede sejrsmålet til 2-1, er det dog ikke hans fodboldspil, der trækker de store overskrifter.

Han så nemlig rødt i kampens hede og overfaldt modstanderen Nedum Onuoha verbalt, efter at de havde haft flere sammenstød kampen igennem. Netop da svenskeren scorede kampens afgørende mål, vendte han glæden til vrede mod modstanderen.

- Han sagde, at han vil skade mig, sagde Onuoha ifølge Sky om det verbale møde.

- Jeg vil ikke tage imod en undskyldning. Det er uacceptabelt, fortsatte han med henvisning til, at Ibrahimovic er en rollemodel i den amerikanske liga.

- Hvad der sker på banen, bliver på banen. Foto: Katharine Lotze / AFP / Ritzau Scanpix
- Hvad der sker på banen, bliver på banen. Foto: Katharine Lotze / AFP / Ritzau Scanpix

Se også: Zlatans selskab fordobler omsætning

Ifølge Onuoha, der har en fortid i Manchester City, skulle 'Ibra' have beklaget efter kampen, men spørger man hovedpersonen selv, fortryder han ingenting.

- Hvad der sker på banen, bliver på banen. Jeg kan godt lide at føle mig i live. De skal aktivere mig, ellers bliver det for nemt.

- Jeg kender mig selv. Når jeg er sur, har jeg det godt, lød det fra Zlatan, der tidligere i kampen havde fået et gult kort.

Med sejren rykkede Galaxy nærmere lokalrivalerne fra Los Angeles FC, der fører ligaen med 23 point. Et point mere end Zlatan og co.

I løbet af sæsonens første ni kampe har svenskeren scoret otte mål. Kun overgået af Carlos Vela, der har nettet 11 gange.

Sport og Spil Nedturen uden ende: Spillede 11 millioner kroner væk på et år

En skuffet Paul Onuachu i sekunderne efter nederlaget til Malmø ved kvalifikationen til Europa League. Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Mysteriet om lange-Paul: Derfor er FCM-stjerne helt væk fra brættet

Den 29-årige irske MMA-kæmper Conor McGregor har som den første for alvor forstået, at sporten handler om meget mere end selve kampen i arenaen. Det handler lige så meget om skabe sig et image. Foto: AP Sport og Spil Fra bistandsklient til milliardær: Sådan reddede han sin sport

 

48 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere