Kan tvinges til at skifte navn

Det kan ende med, at Inter Miami må finde på et nyt navn, inden den nye sæson i USA begynder om en måneds tid

David Beckham skal måske finde et nyt navn til sin fodboldklub. Foto: REUTERS/Regis Duvignau/Ritzau Scanpix
David Beckham skal måske finde et nyt navn til sin fodboldklub. Foto: REUTERS/Regis Duvignau/Ritzau Scanpix

Siden september 2018 har David Beckhams amerikanske klub Inter Miami CF haft sit navn, men det kan muligvis ende med, at den engelske verdensstjerne må finde et nyt navn til sit hold. Italienske Inter, der har danske Christian Eriksen i truppen, har nemlig vundet første runde i kampen om navnet.

Det skriver Law.com.

Når Inter har en god sag, så skyldes det, at de tilbage i 2014 tog patent på navnet i USA, og i den første dom har den amerikanske liga, MLS, fejlet i forhold til at undgå at der kunne opstå forvirring om navnet.

Det er desuden ikke bare navnet, som er lidt for tæt på Inter Milans. Det gælder angiveligt også logoet, som kommer lidt for tæt på den italienske storklub, som blev grundlagt tilbage i 1908.

Når det er MLS, der er anklaget i denne sag, så skyldes det, at det i USA er ligaen, som centralt ejer både klubber og spillerne. Første skridt er nu taget, og det er en vigtig sejr for Milano-klubben, som for tiden arbejder meget på at gøre deres fanbase i Nordamerika større.

David Beckham ejer 10 procent af aktierne i Miami-klubben, som står til at skulle indtræde i den bedste amerikanske liga i næste måned. Nu bliver det muligvis med et andet navn.

Zlatan Ibrahimovic er skiftet tilbage til sin anden milanesiske eks, AC Milan, hvor han i et hektisk lokalderby i weekenden tabte til sin første eks, Inter. Trods sejren skal de ikke regne med noget, lød dommen fra Ibra. Foto: Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Zlatan med spydig kommentar til Eriksens Inter

Simon Kjær var på hælene i sit første Milano-derby. Foto: MARCO BERTORELLO/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Kig væk, Kjær: Dårligst af alle

Foto: Marco Bertorello/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Chefen afslører: Derfor var Eriksen bænket

23 kommentarer
Vis kommentarer