Karantænen fra helvede: Udelukket i 99 år

Der bliver ikke meget fodbold i Israel i fremtiden for Atef Abu Bilal - midtbanespilleren har nemlig fået en karantæne på 99 år

Blomster til Atef Abu Bilal forud for en palæstinensisk landskamp. Dem må han fortsat gerne medvirke i. (Polfoto)
Blomster til Atef Abu Bilal forud for en palæstinensisk landskamp. Dem må han fortsat gerne medvirke i. (Polfoto)

Atef Abu Bilal er blevet udelukket på livstid fra al fodbold i Israel - eller det vil sige, at han er velkommen til at genoptage karrieren i 2113. Men der vil han være 129 år, så det er stærkt tvivlsomt med et comeback der.

Den 30-årige wing er nemlig blevet idømt 99 års karantæne af det israelske fodboldforbund, fordi han har spillet for en palæstinensisk klub, mens han har været på kontrakt i israelske Maccabi Segev Shalom.

Og det gør man altså ikke på de kanter.

Intl. fodbold 16 dages karantæne for grov tackling

Den palæstinensiske landsholdsspiller har ydermere fået en bøde på 1500 kroner, som han nu kan spille ganske længe i det palæstinensiske fodboldsystem for at tjene.

Aleksandar Tonev må en tur i skammekrogen efter angiveligt at have kommet med racistiske udtalelser. (Foto: AP) Intl. fodbold Celtic-stjerne får kæmpe karantæne for racisme

Karantænen er den hårdeste af sin art. I november modtog en schweizisk spiller en karantæne på 50 år, efter at han havde sparket en bold i hovedet på en dommer.

0 kommentarer
Vis kommentarer